| etto21 a întrebat:

As vrea sa stiu cum pot sa devin mai indiferent...am avut o relatie de 9 luni care tocmai s-a terminat de vreo 2 luni si am incercat sa uit sa trec mai departe sa fiu mai indiferent sa nu-mi pese dar nu pot. ceva sfaturi cum uit mai repede o persoana si devin indiferent? multumesc

Răspuns Câştigător
| sunetul a răspuns:

Găseşte-ţi nişte activităţi care s-ă iţi placă.Să te plimbi prin parc, să te duci la un fotbal sau orice iţi place să faci.
Pană la urmă o s-ă uiţi.

7 răspunsuri:
| lore01 a răspuns:

Daca nu poti sa uiti inseamna ca relatia nu trebuia terminata! Nu incerca sa uiti pentru ca nu o sa poti, gandeste-te la ce a fost frumos, dar si la cea ce a fost rau, incearca sa clarifici si sa le pui o randuiala gandurilor tale si asa va fi mai bine! Analizeaza situatia si obisnuieste-te cu iedeea, pentru ca daca ai pus suflet nu vei uita asa usor! Timpul le rezolva pe toate! Pa pa:*!

| WeedGamer a răspuns:

Nu prea poti, si eu incerc dar e greu.Asa ne nastem nu avem ce-i face, insa faptul ca iti pasa e un lucru bun chiar daca te macina.

| etto21 explică (pentru lore01):

sad o iubesc mlt si as face orice pentru ea...pentru mine insemna totul mai mlt ca oricine pe lumea asta inclusiv familia nu pot sa scap de amintirea ei si sa o iau de la capat...

| etto21 explică (pentru WeedGamer):

Si ce sa fac continui sa plang ca prostul dupa ea...stiu ca mai sunt o gramada fete in lume dar cand iubesti doar una exista pentru tine.sad

Pentru mine insemna totul o iubeam si tineam la ea mai mult ca pe oricine simt ca o iau razna daca ai stii toata povestea mi-ai zice ca sunt cel mai prost baiat care l-ai intalnitsad

| lore01 a răspuns (pentru etto21):

Nu as zice asta :* un baiat prost isi bate joc si ia la misto... nu iubeste asa cum afci tu! daca vrei sa vorbestii cu cineva. eu te ascult cu mare drag:*!

Uite id meu ettholinho17 t pup