Dacă nu ați semnat nimic faptul că îi dai bani nu reprezintă nimic, niciun fel de legătură cu accidentul deci nu cred că va fi luat asta în considerare dacă se duce la poliție. Cel mai probabil va trebui să mai plătești niște bănuți pentru despăgubiri. Eu sincer nu cred că are de ce să îți fie teamă mai ales dacă e vorba doar de niște zgârieturi și nimic mai mult.
Inca ceva, el mi-a propus la inceput sa facem cu asigurarea, dar un alt prieten de-al lui i-a zis ca e mai bine sa ne intlegem pe loc, dau niste bani si aia e. Deci daca voia sa faca vreo figura, sa ia banii mei la fata locului, apoi sa mearga pe la politie si sa mai ia niste bani dupa, nu propunea de asigurarea, ca pana la urma eu puteam sa nu-i dau niciun ban si sa o fac pe asigurare.
Dar n-ar fi rău să știi că, dacă omul merge la poliție și declară data accidentului, tu o să ai probleme mai mari decât faptul că respectivul își va repara mașina pe RCA-ul tău?
Dacă nu știi, caută în codul rutier și vezi în cât timp trebuie să declari un accident la poliție (dacă NU închei o înțelegere amiabilă corect, pe formularele oficiale)!
Stiu ca ai timp 24 de ore sa declari. Daca nu o faci si celalalt o face ai permisul suspendat pe o luna, asta e cea mai grava chestie care se poate intampla aici dpmdv Oricum dupa ce raspunsuri am primit aici si unde am mai pus intebarea la rubica corecta, nu cred ca se va duce sa declare, deoarece avand in vedere ca si-a primit banii, ar fi mai mult un deranj pentru el.
Diorrus întreabă: