Din pacate, sunt si femei proaste care stau sa fie batute, fara sa se gandeasca ca au si optiunea sa traiasca fara bataie si sa-si ia copii cu ele, feriindu-i de violenta si de viata inumana de acasa.
Copilul este bine si spuna mamei cat sufera si sa o induplece sa divorteze de taica-su.
Cu animale de acest gen, nu se poate trai.
Fugitul de acasă. Nu e soluție. Cel mai bine este sa sune la protecția copilului, si să spună care sunt problemele. Nici poliția nu va rezolva. In aceași situație am fost și eu. Am rămas marcată de multe. Dar cu speranța, am trecut peste. Au băgat divorț și acum sunt fericită și liniștită. Mă trezeam mereu seara cu frica "oare, iar se i-au la bătaie" și tot așa.
"Dar cu speranța, am trecut peste." Speranta ca ce?
Că vom scăpa. Că nu va mai trebui sa l auzim urlând din nimicuri. Multe.
Inteleg
E bine atunci.
Cum stai cu nervii? Esti un vulcan sau linistita de fel?
Sunt liniștită. Dar când văd că oamenii mă mint, mă dezlănțui.
E bine. Se putea si mai rau
Știu
Degeaba vine politia acasa daca mama spune ca nu s-a intampat nimic desi are ochii vineti. Politia nu poate face nimic daca nu depune ea plangere. La 14 ani nici nu poate face nimic. Chiar daca nu ii era frica, daca ar fi facut ceva si-ar fi luat bataie.
Da, chiar stii. Din fericire am văzut cazuri din astea doar la stiri, sper ca si tu tot la fel.
"Da, chiar stii." Se cam contrazice cu "sper ca si tu tot la fel."
Da, am vrut să arăt si eu putina empatie, dar am eșuat... Din Nou. Sunt o jigodie .
Nu inteleg empatia in acest context, sa fiu sincer.
Mergem amandoi rasa lui de dobitoc...
Buna,
Ai putea sa lași un bilet într-un loc în care tatăl tău să îl vadă. Poti să scrii ce ai pe suflet, să spui că pe tine te deranjează foarte mult faptul că tatăl tău o bate pe mama.Ar mai fi ceva și dacă ai apela la politie...dar mai bine ai vorbi cu o persoana in care tu chiar ai încredere., un vecin, o mătușa, unchiul.
Faptul că tatăl tău o bate pe mama ta este un obicei foarte prost.Sigur îți mai vine sa lăcrimezi sau să plângi când vezi ce se întâmplă. De intervenit nu cred că ai putea cum...ai spus și tu...frica de a nu fi bătut.
Sper că te-am ajutat!
Poți să îi arăți asta prietenului tau.
Eu am făcut tot posibilul sa îl ajut, așa și sper, mult succes!