anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Astazi la scoala colega cu care ma inteleg cel mai bine si langa care si stau in banca mi-a zis "f*tu*i gatu mati" datorita faptului ca am stropito un pic cu apa, pe coridor este un robinet si eu find in spatele ei am dat drumul la robinet am pus degetu si am stropito un pic. Nu sunt singurul care fac asa ceva sa stropesc pe cineva.
Eu nu suport sa imi zica nimeni ceva legat de mama, de obicei pe baieti ii bateam iar fete nu mia prea zis nimeni orisicum nu as da intro fata.
Deci ce sa fac sa nu dau importanta sau sa nu o mai bag in seama si daca o sa intrebe ii spun din ce cauza? Ea cam obisnuieste sa vorbeasca urat dar daca eu o respect astept si eu la randul meu respect. Pe mine mau afectat aceste cuvinte din partea ei.

Răspuns Câştigător
| Vlelupu a răspuns:

Nu toti savureaza glumele asa cum ti-ai fi dorit. Limbajul argotic spune ceva despre educatia respectivei colege. Ii dau dreptate in privinta faptului ca s-ar fi putut supara pe tine pentru gestul facut, dar nu-i aprob exprimarea.
Ce sa faci? Revizuieste-ti comportarea! Nu o mai provoca si s-ar putea sa nu-ti mai vorbeasca urat.

P.S. Cam ce note ai la limba romana? Te chinui sa treci clasa?
Faci foarte multe greseli grave, atat de ortografie, cat si gramaticale.
Corect: "am stropit-o"; "eu fiind"; "am pus degetul"; "fetele nu mi-au prea zis" (oricum fraza are o logica si o topica "extraordinara"); "nu as da intr-o fata"; "pe mine m-au afectat".
Inclusiv injuratura ar fi trebuit sa aiba cratima si o sedila: "*utu-ti gatu' ma-tii".

| Jameson a răspuns (pentru Vlelupu):

Nu sunt acela care ma chinui sa trec clasa, sunt printre cei mai buni, dar nivelul liceului este cam jos.Clasele I-VIII am facut scoala ca lumea dar de cand am ajuns la liceu, am ajuns mai rau ca din clasele I-VIII.

| Vlelupu a răspuns (pentru Jameson):

Imi pare rau de o astfel de decadere. Dar, totusi, gramatica nu se uita peste noapte.

11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Fapta ta a fost cu intenție, ai meritat!
Pa, pa.

evenso
| evenso a răspuns:

Cine vorbeste vulgar, mai ales o fata nu poate fi decat de cea mai joasa speta, eu in locul tau sigur nu as mai sta de vorba cu ea decat strictul necesar.

| elyfel a răspuns:

Nu-i mai dai importanta.o persoana care te jigneste e o una nesimtita. daca se supara si dint-un nimic atunci va avea probleme mai tarziu

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cate injuraturi ai sa auzi la viata ta, asta e nimica

| LIN2010 a răspuns:

Daca astepti sa fi respectat, pe masura respectului pe care-l arati, atunci nu trebuie sa fie nici o problema nu?; doar i-ai aratat respect stropind-o cu apa. Daca te-au afectat cuvintele ei, oare gestul tau ce efect sa fi avut asupra ei?; deci las-o mai usor cu ''jignirile''. Respect

| d3javw a răspuns:

Pai daca te supara in halu asta jignirile in viata o sa ai probleme. daca dai importata tuturor cuvintelor aruncate

Răspuns utilizator avertizat
| SophieCoraline a răspuns:

Poate ce era suparata inainte de a stropio cu apa pentru ca nu poti spune asa cuvinte de la un fleac.Dar daca a explodat pe tine sigur nu te respecta:

| Adela898 a răspuns:

Asa spun majoritatea fetelor daca le "deranjezi" aspectul.Mai ales acelea care au expresiile "in sange".Nu a spus-o cu rautate sau ca are ceva cu tinewinking.