Nu toti savureaza glumele asa cum ti-ai fi dorit. Limbajul argotic spune ceva despre educatia respectivei colege. Ii dau dreptate in privinta faptului ca s-ar fi putut supara pe tine pentru gestul facut, dar nu-i aprob exprimarea.
Ce sa faci? Revizuieste-ti comportarea! Nu o mai provoca si s-ar putea sa nu-ti mai vorbeasca urat.
P.S. Cam ce note ai la limba romana? Te chinui sa treci clasa?
Faci foarte multe greseli grave, atat de ortografie, cat si gramaticale.
Corect: "am stropit-o"; "eu fiind"; "am pus degetul"; "fetele nu mi-au prea zis" (oricum fraza are o logica si o topica "extraordinara"); "nu as da intr-o fata"; "pe mine m-au afectat".
Inclusiv injuratura ar fi trebuit sa aiba cratima si o sedila: "*utu-ti gatu' ma-tii".
Cine vorbeste vulgar, mai ales o fata nu poate fi decat de cea mai joasa speta, eu in locul tau sigur nu as mai sta de vorba cu ea decat strictul necesar.
Nu-i mai dai importanta.o persoana care te jigneste e o una nesimtita. daca se supara si dint-un nimic atunci va avea probleme mai tarziu
Daca astepti sa fi respectat, pe masura respectului pe care-l arati, atunci nu trebuie sa fie nici o problema nu?; doar i-ai aratat respect stropind-o cu apa. Daca te-au afectat cuvintele ei, oare gestul tau ce efect sa fi avut asupra ei?; deci las-o mai usor cu ''jignirile''. Respect
Pai daca te supara in halu asta jignirile in viata o sa ai probleme. daca dai importata tuturor cuvintelor aruncate
Poate ce era suparata inainte de a stropio cu apa pentru ca nu poti spune asa cuvinte de la un fleac.Dar daca a explodat pe tine sigur nu te respecta:
Asa spun majoritatea fetelor daca le "deranjezi" aspectul.Mai ales acelea care au expresiile "in sange".Nu a spus-o cu rautate sau ca are ceva cu tine.