Nu toti savureaza glumele asa cum ti-ai fi dorit. Limbajul argotic spune ceva despre educatia respectivei colege. Ii dau dreptate in privinta faptului ca s-ar fi putut supara pe tine pentru gestul facut, dar nu-i aprob exprimarea.
Ce sa faci? Revizuieste-ti comportarea! Nu o mai provoca si s-ar putea sa nu-ti mai vorbeasca urat.
P.S. Cam ce note ai la limba romana? Te chinui sa treci clasa?
Faci foarte multe greseli grave, atat de ortografie, cat si gramaticale.
Corect: "am stropit-o"; "eu fiind"; "am pus degetul"; "fetele nu mi-au prea zis" (oricum fraza are o logica si o topica "extraordinara"); "nu as da intr-o fata"; "pe mine m-au afectat".
Inclusiv injuratura ar fi trebuit sa aiba cratima si o sedila: "*utu-ti gatu' ma-tii".
Pai daca te supara in halu asta jignirile in viata o sa ai probleme. daca dai importata tuturor cuvintelor aruncate
Asa spun majoritatea fetelor daca le "deranjezi" aspectul.Mai ales acelea care au expresiile "in sange".Nu a spus-o cu rautate sau ca are ceva cu tine.
Cine vorbeste vulgar, mai ales o fata nu poate fi decat de cea mai joasa speta, eu in locul tau sigur nu as mai sta de vorba cu ea decat strictul necesar.
Daca astepti sa fi respectat, pe masura respectului pe care-l arati, atunci nu trebuie sa fie nici o problema nu?; doar i-ai aratat respect stropind-o cu apa. Daca te-au afectat cuvintele ei, oare gestul tau ce efect sa fi avut asupra ei?; deci las-o mai usor cu ''jignirile''. Respect
Poate ce era suparata inainte de a stropio cu apa pentru ca nu poti spune asa cuvinte de la un fleac.Dar daca a explodat pe tine sigur nu te respecta:
Nu-i mai dai importanta.o persoana care te jigneste e o una nesimtita. daca se supara si dint-un nimic atunci va avea probleme mai tarziu