| Alexutza1712 a întrebat:

Astazi, la scoala, o colega de a mea se dadea mare ca ea e mai inalta ca mine si ca e mai "batrana", desi nu e adevarat, eu fiind mai mare decat ea cu un an. Batrana, referindu-se la rapiditatea cu care s-a dezvoltat.

Eu i-am taiat-o instantaneu si i-am zis: "Nu ma intereseaza inaltimea. Prefer sa fiu mai scunda, ca atunci cand voi fii mare sa nu stau sa ma aplec in fata baiatului. Si in viitor nu vreau sa am niste bidoane in fata, care sa imi atarne cand merg pe strada. Prefer niste sani de marine medie. A da! Si... Probabil motivul pentru care esti mai dezvoltata e faptul ca... Cum sa spun, ca sa nu te superi... Nu pot sa zic ca esti grasa... Probabil motivul este pentru ca ai un burtoi care iti atarna pana peste pantaloni!"

Nu e ea chiar asa de grasa, dar ii place sa poarte bluze de-alea mulate care ii scoteau burtoiul in evidenta.

Nici eu nu sunt asa scunda, avand 13 ani si 168 cm, sani cupa A-B. Dar daca ea a zis-o asa, i-am dat-o cu aceeasi moneda.

Trebuie sa mentionez ca sunt pe pozitia a treia la sport, iar ea pozitia a patra. Dar diferentele dintre noi sunt foarte mici... 4-5 cm, ea fiind mai inalta.

Ce parere aveti despre oamenii astia?
Vi se pare corect cum am procedat?
Voi avea o reputatie... Ăăă... O reputatie? ( :]] )
Siii... Ar trebui sa mai zic in felul asta? Nu sunt genul care are tupeu asa de mare... (Le-as zice-o si profesorilor dar vreau sa dau o "impresie buna" si sa fiu "civilizata" prin preajma lor :]]] )

Răspuns Câştigător
| RainmakerX a răspuns:

Hey!

1.Ce parere aveti despre oamenii astia?

Intr-un fel imi pare rau pentru ei. Am si eu astfel de colegi dar nu e mare lucru, trebuie sa-i ignori. Se simt si ei bine cand vad ca sunt si ei mai buni la ceva, vor sa se dea mari caci *de obicei* tu esti mai buna la majoritatea lucrurilor.
De aceea se iau de orice mic defect pe care il vad la tine.
"Pot sa vada paiul din ochiul altuia dar nu si barna din ochiul lor" Ce sa le faci?
O sa intalnesti mereu astfel de persoane care se dau mari dar care tac imediat atunci cand le dai replica.

2. E bine ca i-ai raspuns cu toate ca disputa voastra mi se pare una destul de haioasa, un pic cam prea copilaroasa. E okay, aveti 13 ani... daca erai la liceu ti-as fi spus s-o ignori dar asa e mai bine daca ii dai replica. Inca nu este cu ingamfarea la nivelul de liceu deci inca poti sa-i dai replici.

Ai grija la unele cuvinte pe care le alegi. Acum e okay dar peste cativa ani o sa fie penibile.

3. Voi avea o reputatie... Ăăă... O reputatie?

=]]] Ce reputatie vrei sa ai? Daca ai spus lucrurile astea de fata cu toata scoala, la un eveniment important s.a.m.d atunci "Sure, normal ca o sa ai o reputatie". Daca ai spus asta numai de fata cu cativa colegi atunci nu ai ce reputatie sa-ti faci. Scuze!

4. Siii... Ar trebui sa mai zic in felul asta?

Nu stiu ce sa zic. Raspunsul mi se pare unul penibil *faza e ca eu sunt baiat si nu prea inteleg atat de mult "certurile" dintre fete*

Noi, baietii, daca ne jignim o facem pe fata, nu ne luam de marimea... sau cel putin nu atat de des.

" "Nu ma intereseaza inaltimea. Prefer sa fiu mai scunda, ca atunci cand voi fii mare sa nu stau sa ma aplec in fata baiatului. Si in viitor nu vreau sa am niste bidoane in fata, care sa imi atarne cand merg pe strada."

Pana aici este mai mult decat suficient. Daca raspunzi asa mereu atunci nu o sa se ia de tine caci o sa vada ca nu esti o persoana care poate fi calcata usor in picioare.

De asemenea nu o sa te mai atace intrucat nici tu nu ataci. Este parerea ta deci ar trebui sa te lase in pace daca ii dai un astfel de raspuns. * evident, doar in cazul in care nu ii face placere sa faca asta*

4 răspunsuri:
| Alexutza1712 explică:

Am uitat sa mentionez ca ea poarta cupa C la sutien, iar eu chiar sper sa raman de 170 cm. Colegii mei au ramas pitici si au 155-160 cm. Baiatul de care imi place e unul dintre ei...

| MissADEEL a răspuns:

Există două standarde principale de frumusețe „perfectă" în opinia mea:
1. Tipul înalt și fără forme sau cu forme mici. Skinny.
2. Tipul scund și cu forme. Curvy.
Din punctul meu de vedere, atâta timp cât persoana respectivă nu are probleme cu alimentația, cu organele vitale sau cu kilograme în +/-, e foarte bine.
În concluzie, amândouă aveți dreptatea voastră. Mie, personal, căci frumusețea e relativă, îmi plac ambele tipuri.
Nu o să îți creezi o reputație decât dacă a fost un moment memorabil pentru martori.

| Alexutza1712 explică (pentru RainmakerX):

Thanks! happy Am sa am grija sa nu mai dau raspunsuri penibile... Si... Colegele astea ale mele sunt genul ala care daca primesc un astfel de raspuns, rad dramatic dupa care barfesc la toata lumea. Ce sa le fac? Cum ai zis tu: nu ma laud acum dar chiar sunt mai buna ca ele din mai multe puncte de vedere. Singura mea intentie a fost sa-i inchid gura macar pentru o perioada de timp.
Mersi inca o data! Mi-ar face placere sa iti raspund si eu tie la intrebari! Ca la MasterChef: de la mine primesti Funda astazi! Raspunsul tau e demn de ea! :]]

| RainmakerX a răspuns (pentru Alexutza1712):

Ma bucur ca te-am ajutat!

Am si eu niste colegi exact la fel ca aceasta fata. =]] Nu am vorbit cu ei de la inceputul anului scolar, parca nici nu suntem colegi.
In fine. Daca ii ignori la nesfarsit atunci o sa se sature la un moment dat.

Incearca sa te folosesti de lucrurile din jurul tau. Daca le dai un raspuns elaborat precum acesta atunci s-ar putea sa inceapa sa rada ca prostii.

Daca se lauda cu ceva *daca se iau de tine* atunci cea mai buna aparare ar fi sa te lauzi si tu cu ceva la care ei nu sunt buni.
De exemplu daca cineva face glume pe seama ta ca nu esti buna la sport atunci poti sa glumesti si tu pe seama lui ca nu e bun la mate.
Intelegi ce vreau sa zic, nu?
Trebuie sa le platesti cu aceeasi moneda sau sa-i ignori la nesfarsit.

Ps1 : Ar fi fost memorabil daca i-ai fi spus si ce cupa are la sutien de fata cu toata clasa rolling on the floor Sa nu faci asa ceva! Ar rade de tine.

Ps2: Prea tare faza cu MasterChef ^w^