Discuta personal cu profesoara si spune-i ca esti dezamagita de neincrederea pe care o arata fata de tine si ca risca sa te plafoneze prin reactiile ei. Mai spune-i ca pentru a avea performante la invatatura ai nevoie de motivatie si o forma de motivare ar fi si respectul pe care l-ar putea avea ea pentru rezultatele tale. Tu ai muncit pentru rezultatul ala si nu e corect sa-ti fie luata in derizoriu munca.
Daca nu ai curaj sa-i zici personal, convinge-ti parintii sa o faca. E dovada de inconstienta din partea profesoarei.
In fiecare clasa sunt asemenea specimene, demonstreaza-i profesoarei ca iti meriti nota.
Buna!
Las-o pe profesoara sa iti dea test daca nu ai copiat si pregateste-te bine pentru problema care ti-o va da.
In legatura cu colega invidioasa, crede-ma te inteleg...si eu am o fata care tot comenteaza cand iau nota mai mare decat ea... dar asta e...profesoara decide nota nu ea
Buna!
Las-o pe profesoara sa iti dea test daca nu ai copiat si pregateste-te bine pentru problema care ti-o va da.
In legatura cu colega invidioasa, crede-ma te inteleg...si eu am o fata care tot comenteaza cand iau nota mai mare decat ea... dar asta e...profesoara decide nota nu ea.
Da am avut si eu colegi dinsastia da sincer nu prea ma consumam din cauza lor stii cum e "Cainii latra ursul merge " cat despre problema pe care ti-a spus ca ti-o va da nu-ti fa griji cat de grea poate sa ti-o dea probabil iti va da ceva asemanator cu testul pentru a se convinge ca nota ai luat-o pe merit.
Pregasestete bine pentru a sti sa faci problema si demonstreaza-i profesoarei ca nu ai copiat...succes