| ralucaralu a întrebat:

Astazi la scoala s-a facut o confuzie.Eu am numai note de 9 si 10 si premiul 1, la fel si prietena mea cea mai buna(tot in a8a). Eu nu prea stiam la chimie.Luni am dat test si spre uimirea profesoarei am luat 10 curat. O colega invidioasa care a luat nota mica a spus ca as eu si prietena mea am copiat una de la cealalta(ea avand tot 10). Profesoara o comparat lucrarile si parca se cam indoia de nota mea. E drept? eu am facut 10 pe merit, mi-a spus ca pentru a-i spulbera banuielile poate imi da o problema sa fac. Nu am nimic ce sa nu imi convina dar daca imi da vreo problema pe care chiar nu o stiu face? Sau e mai grea decat la test? Le-a comparat si unele probleme semanau, altele nu. Mi se pare ceva normal deoarece nu aveau alta rezolvare. Ma simt foarte nedreptatita, pentru ca eu chiar m-am straduit pentru test. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| liviu00 a răspuns:

Discuta personal cu profesoara si spune-i ca esti dezamagita de neincrederea pe care o arata fata de tine si ca risca sa te plafoneze prin reactiile ei. Mai spune-i ca pentru a avea performante la invatatura ai nevoie de motivatie si o forma de motivare ar fi si respectul pe care l-ar putea avea ea pentru rezultatele tale. Tu ai muncit pentru rezultatul ala si nu e corect sa-ti fie luata in derizoriu munca.
Daca nu ai curaj sa-i zici personal, convinge-ti parintii sa o faca. E dovada de inconstienta din partea profesoarei.

6 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

In fiecare clasa sunt asemenea specimene, demonstreaza-i profesoarei ca iti meriti nota.

| gabitza05 a răspuns:

Buna!

Las-o pe profesoara sa iti dea test daca nu ai copiat si pregateste-te bine pentru problema care ti-o va da.
In legatura cu colega invidioasa, crede-ma te inteleg...si eu am o fata care tot comenteaza cand iau nota mai mare decat ea... dar asta e...profesoara decide nota nu eawinking

| gabitza05 a răspuns:

Buna!

Las-o pe profesoara sa iti dea test daca nu ai copiat si pregateste-te bine pentru problema care ti-o va da.
In legatura cu colega invidioasa, crede-ma te inteleg...si eu am o fata care tot comenteaza cand iau nota mai mare decat ea... dar asta e...profesoara decide nota nu eawinking.

| cosmon a răspuns:

Da am avut si eu colegi dinsastia da sincer nu prea ma consumam din cauza lor stii cum e "Cainii latra ursul merge " cat despre problema pe care ti-a spus ca ti-o va da nu-ti fa griji cat de grea poate sa ti-o dea probabil iti va da ceva asemanator cu testul pentru a se convinge ca nota ai luat-o pe merit.

| ilovebillkaulitz :* ex adryanna a răspuns:

Pregasestete bine pentru a sti sa faci problema si demonstreaza-i profesoarei ca nu ai copiat...succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu ai copiat si esti sigura de cunostintele tale, las-o pe profesoara sa-ti dea problema si demonstreazai ca s-a inselat in privinta ta si ca sa numai iasa discutii la alta lucrare mutate in alta banca.