| Girly97 a întrebat:

Astazi mi s-a dat jos in sfarsit pansamentul si trebuie sa ma dau cu silicon pe fata cicatrizata timp de cateva luni. O colega de banca mi-a recomandat sa merg la un salon de infrumusetare dar nu am fost niciodata la vreunul si nu prea stiu ce tratamente ofera pentru cicatrici. Imi poate spune cineva in ce consta "infrumusetarea"?

4 răspunsuri:
| P4rAd0x a răspuns:

Buna seara.
As recomanda sa nu incercati cat timp nu este necesar acest lucru, mai ales ca s-ar putea rezolva de la sine chestia asta. Puteti sa mai asteptati macar putin timp sa vedeti daca lucrurile se indreapta spre bine. Si nu stiu cat de necesar ar fi sa mergeti la un salon de infrumusetare, ar fi mai in regula sa incercati o clinica dermatologica.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu este recomandat sa mergi al un centru de cosmetica acum, ai inca cicatricea proaspata pe fata si nu se pot face tratamente de infrumusetare! Mai asteapta acteva luni, pana se prinde rana si vei dupa aceea poti incerca.
Foloseste ceea ce ti-a dat medicul acum si dupa terminarea lui, mergi inapoi la control si atucni intrebi unde sa mergi pentru refacerea cicatricei.

| Girly97 explică (pentru P4rAd0x):

M-ati inteles amandoi/amandoua gresit. Nu am spus ca vreau sa merg acum. Si eu sunt de acord sa merg peste cateva luni. Ma intereseaza doar ce tratamente exista acolo pentru probleme de genul acesta, atat.

| P4rAd0x a răspuns (pentru Girly97):

Asta este posibil sa difere de la clinica la clinica, dar gasiti mai jos cam ce se foloseste in general.

Poate aici gasiti mai multe detalii:
http://www.dermahealth.ro/blog/cicatrice-si-tratament-dermatologic/