| viperra a întrebat:

Ati ajutat vreodata persoane care se confrunta cu probleme ca ale voastre, doar pentru ca voi sunteti fara speranta insa ei poate mai au o sansa?

8 răspunsuri:
| Faranume334 a răspuns:

Da,si chiar a iesit bine!
Copiii ma tot batjocoreau si nu iti puteam face sa inceteze. Si BFF s-a confruntat cu aceeasi problema si i-am rezolvat-o. Bafta!

| viperra explică (pentru Faranume334):

Mersi happy

| Sociopat a răspuns:

Da.

| OldSoul a răspuns:

Desigur, daca stiu ce trebuie sa faci sa iesi din aceea situatie si pot sa ajut o persoana de ce sa nu o fac? Poate acel sfat l-as fi vrut si eu atunci dar nu am avut de la cine sa-l primesc.

| Metalheadforever666 a răspuns:

Da,am ajutat. Daca le arati altora ce greseli ai facut, ei nu o sa faca la fel.

| Violleta2022 a răspuns:

Daca nu a murit cineva, totul se poate rezolva!
Trebuie sa vrei si sa crezi ca problema respectiva se va rezolva si treaba este pe jumatate facuta.
Incearca sa fii pozitiv si optimist si treburile se rezolva cu mult mai repede si mai usor decat iti imaginezi tu.
Intotdeauna sunt sperante, trebuie doar sa crezi asta, cu toata inima, sufletul si gandul!
Singurul lucuru pe care nu-l poti schimba este moartea.

| T0T a răspuns:

Nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu! Am ajutat ca sa ajut si nimic altceva. Nu trebuie sa te gandesti decat la faptul ca ajuti findca esti om si la randul tau esti ajutat de alt om, pentru ca daca faci un lucru si iti trebuie alte motive decat cele de omenie, degeaba mai ierti sau mai ajuti!