Puya niciodata nu a fost plecat nicaieri cucoana ai gresit parcarea tot timpul a scos piese bune celor care nu sau trezit inca le dedic piesa -Nu ati inteles nimic" e buna pentru cei ce critica fara sa-si de-a seama ce face si pe cine critica.
Si inca ceva la care nu-i place nu stie ce inseamna muzica! Suntem in 2010 s-a schimbat multe trezirea oameni trebuie o schimbare in muzica si Puya e singurul care a facut-o respect Hip Hop-ul Romanesc.
Si inca ceva cucoana tu ti-ai revenit, el a fost pentru noi tot timpul! Pace si respect!
Ce usor te-ai scapat ai dat stupid la toate raspunsurile, dar asta e adevarul, asa ca puteti sa-mi dati 100000000 de stupid eu nu sunt copilandru care sa ma inchin la un vot virtual.
Bai nume lung si prost eu stiu formatii de care vrei tu din toata lumea asta asa ca pliscu mic esti mic din cate stiu eu!
Bai the fome sau cum iti zice eu am spus doar, crezi ca nu mai tu ai auzit de cine zici acolo stai calm frate nu e cum crezi tu.
jony! Habar nu ai pe ce lume traiesti. Tu numai Puya ai ascultat toata viata sau ce? Intereseaza-te si tu nene de B. u. g mafia sau de niste formatii americane. Pff... uite-te pe youtube si vezi ce zic aia de la bug mafia despre puya ca sa-ti mai faci si tu o idee! poftim : http://www.youtube.com/watch?v=VdjO8KGUl1k
Incercati formatiile straine ca sunt cu mult peste romani. Exemplu: Eminem ( e subanteles dar cand il aud pe jony nu stiu ce sa mai cred ), KRS-One ( asta da Hip-Hop nene! ), Dr. Dre, Snoop-Dogg! Astia sunt miejii miejilor! Nu strica sa incercati.
Ba troll! decat sa-mi spui mie ca nu e cum cred eu, mai bine m-ai 'lumina' cu adevarata chestie... Eu mi-am exprimat punctul de vedere si atat. Te crezi oraco si nu stiu eu?
'Ciocu mic' e valabil pentru tine asta daca nu vi cu niste informatii (argumente de fapt) referitoare la vorbele tale neinteresante de copil mic.
Andra_5221 întreabă: