Da, am auzit de ceva vreme.
Si nu sunt fana, dar oricum am ramas totusi surprinsa pentru ca nu credeam ca o sa mearga asa departe.Desi ne-am fi putut astepta, la cate schimbari au avut loc in viata ei in ultima vreme. Oricum, tatal ei a aflat si cred ca o sa ia masuri dupa cum a spus intr-un interviu.
Insa mult mai surprinsa am fost de Demi Lovato, atunci cand am aflat ca are tulburari psihice, ca a fost data in judecata, ca se drogheaza si multe altele.
Bafta!
xoxo
Am auzit, si sincer nu ma intereseaza, i hate she, deci... nu prea as vedea rostul sa ma intereseze iar maxee nu a obligat-o nimeni sa se drogheze, ea a vrut, deci nu o mai compatimi tu, ca oricum nu merita.
DA. mi-a zis o colega care e fan. Din cate am inteles, s`a drogat cu plante halucinogene si l-a vazut pe fostul ei iubit.Parca s`a intamplat la petrecerea de ziua ei. O prietena a filmat`o si cineva a facut rost de videoclip. E o vedeta, asa ca nu am ce sa comentez
Da...
Am citit in revista Bravo ca toti parinti au intrat in panik cand a vazut reportajul sh pozele( marogg din tara ei )
Si se plang parinti sh se tem ca nu cumva sh copii lor sa nu faca ca ea.
In ziua de azi toata lumea se drogheaza, si una dintre ei este si miley cyrus(sau cum se scrie), mare faza sa drogat si ea odata si toata lumea a innebunit.si asa e o vagaboanta si e si curva
sau daca imaginea e trucata(ff putin probabil) inseamna ca doar un tampit putea sa faca asta
Frateee asta e multa lume se drogheaza ... pot sa zic ca deja nu mai e asa de surprinzator cand auzi ca nu stiu cine se drogheaza, da am auzit si eu ca se drogheaza, ce pot sa zic asta'i viata ei, face ce vrea, daca ei ii place nu vot vre'o problema, ar fi o prostie sa nu-ti mai placa din simplul fapt ca trage ceva pe anas
P. s: Nu'mi prea place miley
Hey parca toti ati inebunit cu asta ea a tras odata salvie nu este un drog puternic si nu creaza dependenta ea provoaca un efect halucinant pe scurta perioada de dumnezeu aveti unde ma duc gata sa drogat sa drogat hai mai opriti barfa asta pentru ca stiu ca si uni dintre voi fumati si sa stii ca ala este un drog puternic
Nu pot sa zic ca acum sunt mare fan Miley(imi placea la inceput cand era hannah montana, dar apoi mi-am dat seama ca nu mai este un mic ingeras si totusi daca esti mare vedeta asta nu-ti da dreptul sa te droghezi adica daca tine la imaginea ei cu adevarat si ii pasa de fani nu facea asa ceva).
Am vazut mai intai intr-un program TV ca era pe pag 3 "Hannah Montana s-a facut de ras" parca asa era titlul, apoi am vazut pe internet si apoi pe TPU(vb cateva persoane). Eu oricum nu mai eram fana ei de un an si ceva si totusi iit dai seama ce vor invata fetitele cele mici care tot timpul"Hannah Montana in sus, hannah montana in jos" (sper ca nu vor face la fel ca ea ca altfel va fi numai o lume de adolescenti drogati). Nu cred ca vroia chiar ea sa-si faca o imagine asa de proasta in fata intregii lumi, dar e problema ei si nu cred ca ar trebui sa o criticam noi sau sa o barfim sau ceva de genul ca pana la urma toti gresim(acum nu trebuie sa arda nimeni ca s-a drogat ea). Deci pot sa spun ca a dezamagit ceva fani cu ceea ce facut si sper ca nimeni sa nu copieze "prostiile" pe care le face.
Am auzit si sincer, nu ma surprinde deloc la cat de mult s-a schimbat in ultima vreme.
Totusi, mie imi place muzica ei, vocea ei nu persoana ei. Sunt un fan al muzicii ei nu al ei si chiar nu ma intereseaza ce face ea, cum isi strica ea viata.
Sincer...de cand miley cyrus a luat-o pe urmele lui britney spears, nu-mi place DELOC! dar imi place DOAR cum canta.can't be tamed e crema cum zice o colega de-a mea ''sa facut jigodie''. mie imi pare rau de ea... sper sa nu ajunga ca britney spears.desi ar fi mai frumoasa ca ea
Maryna98 întreabă: