| alina58 a întrebat:

Ati fi de acord ca toti oameni sa fie egali?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adica eu sa fiu egala cu toti prostii care nu stiu sa lege doua ideei intre ele? De ce si pentru ce? Ti se pare normal sa fi egal cu cineva inferior tie?

10 răspunsuri:
| ciresik80 a răspuns:

Da as fi de acord deoarece toti suntem oameni si nu mi se pare normal ca unii sa se considere superiori altora.

| alina58 explică:

Ti se pare tie ca ai drepturile pe care le are basescu?

| alina58 explică:

Da, el deschide toate usile cu un simplu buna, tu trebuie sa le deschizi cu bani...iar, ca toti oameni sa fie egali trebuie sa dispara discriminarea...

| sorinL1 a răspuns (pentru alina58):

Basescu e un simplu marinar cu privilegii de conducator de tara.

| alina58 explică:

Ok...si daca ai ajunge in tribunal cu basescu, cine ar castiga...tu sau el?

| Sabin91 a răspuns:

Si cum? ca as fi de acord.

| alina58 explică:

Ok, el nu mai e bine vazut de foarte mult timp. Dar, culmea tot el e presedinte. Din moment ce are oameni sus pusi, o sa ii rezolve toate problemele. Lui nu ii pasa ce crede lumea de el...il intereseaza doar sa ii fie lui bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. Pe mine cine mă mai păcăleşte?
Dar egali din ce punct de vedere? IQ-ului sau locului ocupat în societate?

| alina58 explică (pentru anonim_4396):

Ambele...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru alina58):

Aaa.
Prima clar nu. Aşa nu mai avem secrete şi planurile tuturor ar fi sabotate, de asemenea nu am avea ce să învăţăm unii de la alţii. Se pierde farmecul socializării şi al vieţii, dacă am fi egali nu s-ar mai face şcoală că toţi le-am şti pe toate, nu s-ar mai scrie cărţi de niciun fel că am şti cam cum s-ar sfârşi tot, nu ar mai exista dezbateri şi nici măcar conflicte... doamne, groaznic!
Cât despre a doua, eu consider că toţi suntem egali. Vezi răspunsurile lui Wooden de aici, cu care sunt total de acord