Am fost in asa situatie.Pur si simplu ignora-i, nu le spune nimic..Mergi inainte si nu le atrage atentia..De la un timp se vor plictisi si te vor lasa in pace.Ei se plictisesc atunci cind nu tipi la ei si nu vrei sa vorbesti cu ei nimic..Bafta! Fundita?
Ocoleste idiotii si o sa faci ce vrei.E mult mai comod sa ii ignori decat sa te lupti cu ei( fie si ideologic).
Eu nu ma duc la ei NICIODATA. Ei bin mereu la mine, desi nu le zic nimic si ii ignor total.
Daca tu nu reactionezi in niciun fel ei nu te lasa in pace pentru ca vor sa te enerveze si mai tare.De ce nu incerci sa te imprietenesti cu ei? Poate ei asta vor, arata-le ca te doare undeva de ce spun ei, ca esti un tip de gasca si nu increzut cum spun ei... daca incerci putin sa te comporti ca ei poate te vor placea si iti faci si tu prieteni noi.
Noi am fost prieteni. Foarte aproapiaţi. Apoi au devenit aşa.
Pai propabil ca tu te-ai departat de ei si ei te cred acum increzut si cu nasul pe sus pentru ca nu le mai dau importanta. Daca nu te lasa in pace inseamna ca vor sa vorbesti cu ei, sa stai cu ei...
Sunt fată.
Ei s-au depărtat de mine.
Motivul pentru care nu mă lasă în pace este, cel mai probabil, faptul că nu mai au de cine să-şi bată joc.
Nu sunt prea prietenoasă şi nu îmi place să fiu o prefăcută, să ies cu cineva doar din simplul motiv să-i bată dacă am nevoie. Sunt pacifistă (asta până când îi voi omorî pe ei)
Uneori tocmai pentru apararea pacii trebuie sa te pregatesti de razboi...Ia-l tare pe,, lider,,(intotdeauna exista unul)si daca reusesti sa-l umilesti pe acesta, gasca se va imprastia.
Nu cred că m-ai înţeles.
Eu sunt fată. Noi am fost prieteni înainte. O gaşcă de 8-9 tipi. Fete şi băieţi. Ne-am destrămat deoarece băieţii au preferat prezenţa altor băieţi şi ne-au lăsat. Eu am rămas doar cu o prietenă din cele din grup. Suntem ambele implicate în asta. Eu, deoarece nu şi-au mai bătut joc de o fată, au venit la noi. De câteva luni ne tot trimit mesaje pe Facebook şi pe Mess. Afară vin mereu la noi şi încep să-şi bată joc. Ne petrecem ore în şir stând pe o bancă şi aşteptând să plece. Iar ei nimic. Deşi văd că nu îi băgăm DELOC în seamă. Şi nu sunt genul ăla de tipi periculoşi. Sunt 4 idioţi pe care îi poate rupe în bătaie ore copilă de 5 ani. Dar sunt foarte nervanţi. Nu au un lider şi nu este chiar aşa serios. Doar că nu mai pot trăi şi eu normal, că în fiecare zi mă pun să dorm după ce sparg câte deva de nervi.
Am inteles foarte bine.Stiu cata indispozitie pot creea cuiva acest gen de,,trepadusi,,.Nu e vorba de o,,rupere in bataie,,ci de o actiune radicala pentru a rezolva problema Fiecare om are dreptul la liniste, iar a intra cu forta in intimitatea cuiva, chiar si pe o banca din parc, reprezinta o agresiune.O palma data de una din voi unuia, sigur i-ar deruta si-i va potoli.
Um... am încercat asta. Le-am cam dat sângele, apoi au zis să-mi mai tai unghiile şi au continuat, deşi se văicăreau că-i doare.
anonim_4396 întreabă: