Mama frate ce cetatean nobil si bun esti, sa faci asta pentru semeni tai, primesti funda gata
|
Eu reconosc si imi este rusine nu am furat nimic, nu sunt un roman adevarat am sa incerc sa ma schimb
Da am furat niste bani de la unchiul meu dar bine ca asta s-a intamplat cand aveam vreo 10 ani
Pentru asemenea intrebari puse la "misto" tot la fel se raspunde
Asa ca nu vad rost-ul sa intrebi asa ceva aici si sa te astepti la un raspuns calumea! Nu cred ca e nimeni retard sa zica ca a furat un Ou de la gaina.....nu pentru ca"sunt gabori" pe site desi nu ai sa vezi ) dar pentru ca nu se spune asa ceva!
foarte bine ai facut l-ai ajutat ai facut curatenie, esti un exemplu, tine-o tot asa, poti lua intre 5-10 ani de inchisoare bv
Este evident ca nu ar raspunde nimeni serios ca nu poate sa recunoasca X ca a plecat dintr-un supermarket cu o tastatura si 3 mausuri in pantaloni
da dar oricum nu a fost cine stie ce mare suma oricum ma simt mandra unchiul imi dadea bani si fara sa ii iau dar am zis sa risc sa ii iau eu cat vreau nicioata nu ma multumesc cu mai putin dar nu inteleg cu ce te ajuta intrebarea asta esti cumva detectiv?
Ce mama naibi este mizeria aia de site?, porcaria aia de pedofili, nu mai lasa linkuri din astea cu pasiunile tale bolnave ba Antochi_Cornel_1971 nu mai las la toata lumea linkul asta bolnav, bastardule
Poti sa te duci sa te culci, legea big brother o intrat in vigoare, gen acta, nimeni nu o sa iti zica nimicmai ales pe site-uri
Ma. si eu am furat un prezervativ... Si o dai mica la 30 de bani si cateva inimi. dar eu macar recunosc ca nu am folosit eu prezervativu!
Cine stie cate genti a taiat si cate telefoane a furat, cine drk e prost sa recunoasca? poate ca terry3 este un hot experimentat care da buzna in casele babutelor si le fura pensia si le mai **** )
misauratcuviata întreabă: