| andi a întrebat:

Ati intalnit baieti virgini trecuti de 18-20 de ani? credeti ca exista?

Răspuns Câştigător
| lavinia_9815 a răspuns:

La gradinita cred

53 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe cale de disparitie...laughingslabe sanse, rau de tot:->

cami
| cami a răspuns:

Da! (si nu ma-ntreba de unde stiu).de ce pentru un baiat la varsta asta e o rusine, iar pentru o fata este o cinste? .sincer chiar n-am priceput niciodata mentalitatea asta straight face...nu e aceeasi placere, acelasi orgasm?

| NimeniCuActe a răspuns:

Da... eu am fosthappy... pana aproape de 21.

| irynna a răspuns:

Cu siguranta exista.nu stiu insa cum ai putea sa iti dai seama de asta, daca el nu iti spune

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

DA existawinking Uni poate sunt mai timizi.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Eu personal nu am întâlnit, dar există și băieții cuminți nu numai fetele.
Pa, pa.

| alexa a răspuns:

Da exista sigur
am cunoscut cativa

| Irina a răspuns:

Dap, la 23 parca.

| lia a răspuns:

Nu am intalnit baieti care sa fie virgini, oricum, chiar daca au fost pana la o varsta inaintata sunt convinsa ca au avut o retinere in a recunoaste acest lucru.
Pentru a impresiona o fata (cred eu) majoritatea baietilor au tendinta sa se laude cu "prada" lor.

| Mo a răspuns:

Sincer cred ca nu mai exista de ceva timp asa specimene.Acum este o moda printre baieti sa nu mai fie virgini...am vazut cazuri cand la 13 ani erau deja experimentati!
Dar ma gandesc mereu de ce unele fete asteapta foarte mult timp pana sa faca pasul, iar baietii vor cat mai repede...thinking

| marria a răspuns:

Intrebarea ta e echivalenta cu a cauta acul in carul cu fanbig grin

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Nu cred ca mai exista asa ceva thinking

| Linda a răspuns:

Tatal meu a fost virgin pana la 31 de ani. Eu si sora mea geamana am fost concepute in prima luna dupa nunta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DA! Exista cu siguranta, prietenul meu e virgin si are 21 de ani; la fel cum exista fete virgine exista si baieti virgini.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu mi-am pierdut virginitatea cu actualul meu prieten care stiam eu a avut relatii si inaintea mea. dar dupa ce am facut-o mi-a zis ca a fost virgin. si avea 21 d ani. deci minuni exista.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 24 si sunt inca virgin...nu am intalnit inca fata...care sa ma loveasca...catooooo...

| Rux_5597 a răspuns:

Andi.laughing in mod surprinzator stiu pe cineva. O colega de’a mea e combinata cu un tip care are 20 de ani si... e virginstraight face. Au 9 luni impreuna si.nimic rolling eyes. Din cate stiu au discutat depre asta si tipul i'a marturisit ca e happy. Mi se pare aiurea mai ales ca si ea e.
Nu vreau sa imi imaginez cum va fi prima lor data (daca va exista ). Asa ca pentru baietii virgini de la 16 ani in sus :Horror fratilorhappy! faceti ceva!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da...prietenul meu ...de 3 ani e indragostit de mine si nu a vrut sa fie cu alta fata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da eu sunt virgin. 19 ani www.ionut20@yahoo.com arges

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da eu sunt virgin.19 ani www.ionut20@yahoo.com arges

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu nu am gasit nu stiu poate poate exista

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

| anonim_1527 a răspuns:

Eu am 20 si sunt inca virgin de ce? nu fost sa fie ...nu am intilnit persoana potrivita pentru asa ceva stiu ca pare cam aiurea dar asta e adevarul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cunosc si eu cativa baieti cu varsta cuprinsa intre 18-20 si sunt virgini

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

. da eu am intalnit multi baieti virgini de peste 18 ani virgini. unii chiar sunt super fumusei :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti slab