| andi a întrebat:

Ati intalnit baieti virgini trecuti de 18-20 de ani? credeti ca exista?

Răspuns Câştigător
| lavinia_9815 a răspuns:

La gradinita cred

53 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nuuu u crezi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Yes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da exista

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da
de ce intrebi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 15 ani si nu sunt virginsmug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am 21 si sunt virgin pana-n prezent )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da sunt virgin si am 20 ani care ma ajuta si pe mine?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. Am 21 de ani si... e foarte bine asa. si nu ma gandesc sa schimba acest lucru momentan.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista.eu...crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da eu am 19 si nu cred ca asta e o moda ca baieti sa nu mai fie virgini pana la varste mai inaintate... Pur si simplu nu a fost sa fie...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da exista... eu sunt unul dintre ei am 23 de ani si sunt inca virgin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lollaughing. unu tocmai ti-a raspuns(21)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sal baieti virgini exista eu am 21 de ani si unt inca virgin stiu ca poate fi greu de imaginat dar asta e adevarul si am ramas asa nu pentru ca sunt urat sau am vreun defect. Ci pentru ca cau o fata la fel ca mine cu care sa ma potrivesc si NU IMI E RUSINE SA RECUNOSC CA SUNT VIRGIN... vam lasat o seara frumoasa

| Alexandru_1224 a răspuns:

Eu sunt virgin 21 de ani sasa_saniok@mail.ru

| fakename a răspuns:

Eu am 20 si sunt virgin, nu sunt timid, sunt amuzant, cred ca nu am avut ocazia sa cunosc prea multe fete. Nu ma deranjeaza, prea tare laughing lucru asta, adica la un moment dat cred ca o sa intalnesc o fata sa fie genu meu, dar ma gandesc sa ma duc la o prostituata de lux sa faca treaba klumea. Treaba amuzanta este ca toti prietenii mei au impresia ca sunt destul de experimentat in cea ce inseamna subiectul fete laughing. Asa ca fetelor daca vedeti un tip cu tupeu, destul de direct cu voi exista o sansa ca el sa fie virgin/// Mica ce e drept, dar exista.

| kindness a răspuns:

Da! exista! Gemenii Jedward sunt inca virgini si au 19 si ceva. Sunt foarte frumosi si totusi sunt virgini; explicatia? : au avut o educatie buna si au fost baieti cu capul pe umeri, nu ca "inteligentii din zilele noastre" care se lauda cu nimicurile scarboase si care sunt atat de idioti ca nu-ti inchipui. oricum asa ceva devine din ce in ce mai rar. "pentru toate celelalte exista mater card. prostia ta, de nepretuit"-in cazul multora! Pa pa

| fakename a răspuns:

Mi-ar placea o fata care sa arate bine, care sa se intretina, sa fie sexy dar nu indecenta sau vulgara sa fie capabila in a purta o conversatie. Se poate sa am prea multe pretentii?( Raspunsul ar fi: "Dar u ce poti oferi?", caldura sufleteasca cred laughing). Sa nu radeti de mine va rog frumos, vreau opinii sincere///

| toxicandy96 a răspuns:

Baieti daca n-ar fi existat prezervative niciunul nu ar fi fost!
ei pana cand nu isi dau jos prezervativul ink sunt virgini

| adaanda a răspuns:

Mie nu imi plac ratatii care se arunc cu prima tarfa in pat.Respect pentru cei care mai sunt si o fac doar cu persoana iubita!

| Gogu06 a răspuns (pentru adaanda):

Ete na si ceai tu cu baietii care se arunca cu prima fata in pat. Cred ca esti o urata si o nasoala si fakename cred ca e un prost care o sa ramana virgin pana la 40 de ani. auzi la el cica caldura sufleteasca, baaaah retardatule, femeile vrea barbati adevarati nu toti labarii

| adaanda a răspuns (pentru Gogu06):

Analfabeto invata mai intai sa vorbesti si sa scrii, nu vorbii tu aici de sex ca nu stii ce e ala.Si sa stii prin surprinderea ta sunt o fata frumoasa, am o relatie stabila si nu ma compar cu amaratele de pe centura(ca tine)care sunt niste carpe care trec prin patul oricui.Corpul meu valoreaza, pe mine nu ma poate avea oricinewinking
Imi e mila de toti disperatii care se arunca in pat cu prima.