Sal baieti virgini exista eu am 21 de ani si unt inca virgin stiu ca poate fi greu de imaginat dar asta e adevarul si am ramas asa nu pentru ca sunt urat sau am vreun defect. Ci pentru ca cau o fata la fel ca mine cu care sa ma potrivesc si NU IMI E RUSINE SA RECUNOSC CA SUNT VIRGIN... vam lasat o seara frumoasa
Mie nu imi plac ratatii care se arunc cu prima tarfa in pat.Respect pentru cei care mai sunt si o fac doar cu persoana iubita!
Ete na si ceai tu cu baietii care se arunca cu prima fata in pat. Cred ca esti o urata si o nasoala si fakename cred ca e un prost care o sa ramana virgin pana la 40 de ani. auzi la el cica caldura sufleteasca, baaaah retardatule, femeile vrea barbati adevarati nu toti labarii
Analfabeto invata mai intai sa vorbesti si sa scrii, nu vorbii tu aici de sex ca nu stii ce e ala.Si sa stii prin surprinderea ta sunt o fata frumoasa, am o relatie stabila si nu ma compar cu amaratele de pe centura(ca tine)care sunt niste carpe care trec prin patul oricui.Corpul meu valoreaza, pe mine nu ma poate avea oricine
Imi e mila de toti disperatii care se arunca in pat cu prima.
Eu am 20 si sunt virgin, nu sunt timid, sunt amuzant, cred ca nu am avut ocazia sa cunosc prea multe fete. Nu ma deranjeaza, prea tare lucru asta, adica la un moment dat cred ca o sa intalnesc o fata sa fie genu meu, dar ma gandesc sa ma duc la o prostituata de lux sa faca treaba klumea. Treaba amuzanta este ca toti prietenii mei au impresia ca sunt destul de experimentat in cea ce inseamna subiectul fete . Asa ca fetelor daca vedeti un tip cu tupeu, destul de direct cu voi exista o sansa ca el sa fie virgin/// Mica ce e drept, dar exista.
Mi-ar placea o fata care sa arate bine, care sa se intretina, sa fie sexy dar nu indecenta sau vulgara sa fie capabila in a purta o conversatie. Se poate sa am prea multe pretentii?( Raspunsul ar fi: "Dar u ce poti oferi?", caldura sufleteasca cred ). Sa nu radeti de mine va rog frumos, vreau opinii sincere///
Eu am 20 si sunt inca virgin de ce? nu fost sa fie ...nu am intilnit persoana potrivita pentru asa ceva stiu ca pare cam aiurea dar asta e adevarul
TAzOVsKY întreabă:
Surpriseless întreabă:
Andrei67y5 întreabă: