Muzica.
Sincer iti spun, pe mine mereu m-a ajutat muzica. Daca te afli intr-o situatie de genul acesta e momentul potrivit pentru a reflecta asupra lucrurilor din trecut si motivul real pentru care s-a ajuns la aceasta singuratate.
Reflecta si asupra viitorului, reflecta asupra ta. dati un refresh si incepe ziua cu un zambet. Dormi mai mult, apuca-te de citit, educa-te singur, creaza-ti propria dimensiune.
Treci cu fruntea sus prin orice situatie grea. Stiu, e greu, dar fericirea ta nu trebuie sa depinda de absenta/prezenta anumitor persoane.
Charlie Chaplin spunea ca oglinda ii este cel mai bun prieten, ca ea niciodata nu rade cand el plange. Seteaza-ti acest principiu si redescopera-te. Scoate-ti la iveala partea aceea ascunsa din tine. Toti o avem, dar e prea tocita de prejudecati si parerile negative ale altora care conteaza mai mult sau mai putin, dar care ne afecteaza.
Iti spun. Doar incearca sa te redescoperi. Tristetea si plecatul capului nu sunt solutii. Nu-ti lasa umbra sa traiasca in locul tau in momentele astea.
Bafta!
Buna!
Da,am simtit aceste lucruri.
Ce am facut? Am meditat asupra tot ce s-a intamplat in viata mea si a faptului ca sunt singura si ca nu am nici un prieten, apoi m-am gandit la toate greselile pe care le-am facut si am schimbat ce era rau la mine.
Asa ca, acum, am foarte multi prieteni doar unii adevarati.
Incearca si tu ce ti-am propus.O sa vezi ca va merge.
Gasind o ocupatia de durata... sa ascult muzica, sa stau pe net, sa merg afara ( pe role, pe skate, etc. )
Sincer eu inca nu... dar sigur o sa simt si eu si atunci eu cred ca as incerca sa imi fac prieteni, sa gasesc pe cineva in cine sa am incredere, sa-mi poata fii alaturi si sa ma asculte! Sper ca te-am ajutat!
Cand sunt singur eu:ascult muzica
caut prieteni prin parcuri
daca m-am despartit de un prieten il rog sa ne impacam
Da si inca ma mai simt. Nu-i asa ca te intrebi,, de ce eu? " sau,, de ce tocmai mie mi se intampla asta? '', uite aici raspunsul. Te simti asa pentru ca trebuie sa te pregatesti, sa ai rabdare pana cand EL iti va da pe cineva care sa te faca fericita doar prin simpla prezanta. asadar mereu amintesteti,, de fiacare data cand suferi, Dumnezeu iti ramane dator "
sper ca te-am ajutat si nu uita NU VEI FI TRISTA PE VECIE!
Aculta muzica de canteretul tau preferat, uita ca nu e nimeni cu tine. fa activitatea favorita!
Da am simtit! Atunci trebuie sa vorbesti cu familia si sa iti pui castile pe urechi si sa iti faci un playlist bun! Manaca PUTINA ciocolata! Daca nu te vei simti mai bine iti recomand sa te duci la un psiholog, la care te vei simti mai inteleasa! Succes!
Da, de mai multe ori
nu am neaparat o 'metoda de vindecare' dar mereu m-am regasit in muzica (si vad ca nu-s singura)
Si eu am fost in acea situatie si pana si acum mi se mai intampla... Ascult Avril Lavigne si ma gandesc la cat de idioata am fost sa ii fac pe cei la care tin sa se supere pe mine... Sau chiar pe fostul iubit. Uneori atunci cand sunt singura, ii dau un mesaj si il intreb ce mai face si daca ma uraste. Uneori imi raspunde cu " NU te urasc, indiferent de trecut inca te mai iubesc " si imi lumineaza ziua. Nu lasa singuratatea sa te prost-dispuna. Fa niste Yoga, sport, canta, suna-ti un prieten, mergi la cumparaturi. Ca doar na, ai telefon plin de contacte. Trimite un mesaj. Pune-te pe vorbit. Mereu fac asa si cum ti-am spus, imi lumineaza ziua.
Da, am avut senzatia asta.
Am inceput sa-mi fac prieteni noi si sa-i las balta pe cei falsi. Am avut o prietena, dar nu prea vorbeam cu ea pentru ca eram ocupata cu "cei falsi", nestiind ca sunt asa. Am inceput sa vorbesc mai mult cu ea si mi-a facut cunostinta cu prieteni de-ai ei si asa, mi-am facut prieteni noi si de incredere!
Bună.
Singuri nu suntem chiar dacă avem acest sentiment, Dumnezeu este cu noi.
Pa, pa.
Uneori simt asta. Singură, și pur și simplu. Îmi văd de treaba mea. Spun lucruri gen "Dă-i naibii„ scuză-mi limbajul, și, ascult muzică. Nu tristă, astă mă "întristează„ și mai tare. Ci veselă, amuzantă. Cea care mă ajută mereu pentru a râde este a lui Mărgineanu . Hmm, dar acum, nu mă mai simt așa singură, deoarece a început școala
Am zis ca e mai bine asa decat cu probleme pe capul meu, si traiesc destul de bine, nu moare nimeni din cauza asta.
In situatia asta sunt de o gramada de timp si tot nu am reusit sa trec mai departe..Nu suport momentele astea..Si singura intrebare pe care mi-o pun e: De ce? ..Eu am ajuns la concluzia ca nu patim chestiile astea deoarece le meritam(sunt cazuri si cazuri) ci poate sunt doar niste teste iar noi trebuie sa nu ne schimbam. Sa ramanem puternici si sa continuam sa speram.
Am simtit asta de multe ori dar mi-a trecut ascultand muzica.este singurul meu prieten pe care ma pot baza si care nu ma lasa niciodata la greu.
O durere pe care multi o simt...
''Prietenii adevarati sunt greu de gasit...'' da nu te mai stresa pentru acest lucru, nu se merita sa-ti bati capul, is alte probleme in viata care merita intaietate; sunt singura da' merg inainte, nu ma las usor batuta
Normal că m-am simțit așa.
Nu cred că ai altceva de făcut decât să încerci să ai noi legături, cu persoane diferite că doar până la urmă nu poți trăii pe lumea asta fără prieteni .
Deci baftă, și nu uita că mereu va exista cineva care iți va fi prieten
Pai nu mi s-a intamplat asta dar ca sa treci peste asta gandeste-te ca ei nu te merita si asta inseamna ca ai fost prea bun cu ei! nu ti-au fost prieteni adevarati!
Da..Am Simtit-o de multe ori dar m-am tratat prin muzica..cu toate ca daca esti cu gandul ca nimeni nu e langa tine..parca nu mai ai chef sa mai comunici si sa mai traiesti! O zii buna si BAFTA.
Ma plimb pe afara stau cu animalele si povestes c de parca ar intelege dar ma rog oricum si ma uit la un film de actiune
Da si eu am cam aceiasi problema...
Fara prieteni ma simt ca forever alone
Ascult muzica everyday si ma gandesc sa ma apuc de fumat, ca sa fie 2 rele, poate se face una buna.
Ce-ar fi sa creeam un grup pe facebook
asta pentru toti singuratici si sa ne spunem povestea
Ce zici?
astept rasp tau
Am cerut ajutorul lui Dumnezeu si am trecut cu multa durere si un gust amar mai departe si totusi nici eu nu stiu ..cu toate ca si acum ma simt extrem de singura dar cu ajutorul muzicii am trecut mai usor peste momentele de cumpana.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
ksm1485 întreabă: