anonim_4396
Întrebare recomandată | anonim_4396 a întrebat:

Aţi simţit vreodată că nimeni nu e alături de voi, că nu aveţi niciun prieten?
Că sunteţi singuri?! ce aţi făcut? Cum aţi putut trece mai departe?

Răspuns Câştigător
| ŞtefanaTCK a răspuns:

Muzica. happy
Sincer iti spun, pe mine mereu m-a ajutat muzica. Daca te afli intr-o situatie de genul acesta e momentul potrivit pentru a reflecta asupra lucrurilor din trecut si motivul real pentru care s-a ajuns la aceasta singuratate.
Reflecta si asupra viitorului, reflecta asupra ta. dati un refresh si incepe ziua cu un zambet. Dormi mai mult, apuca-te de citit, educa-te singur, creaza-ti propria dimensiune.
Treci cu fruntea sus prin orice situatie grea. Stiu, e greu, dar fericirea ta nu trebuie sa depinda de absenta/prezenta anumitor persoane.
Charlie Chaplin spunea ca oglinda ii este cel mai bun prieten, ca ea niciodata nu rade cand el plange. Seteaza-ti acest principiu si redescopera-te. Scoate-ti la iveala partea aceea ascunsa din tine. Toti o avem, dar e prea tocita de prejudecati si parerile negative ale altora care conteaza mai mult sau mai putin, dar care ne afecteaza.

Iti spun. Doar incearca sa te redescoperi. Tristetea si plecatul capului nu sunt solutii. Nu-ti lasa umbra sa traiasca in locul tau in momentele astea. happy
Bafta!

103 răspunsuri:
| Andr3y007 a răspuns:

Cititul

| DennisDMR a răspuns:

Nu mi s-a intamplat dar eu mia-s cauta un prieten doar unul si m-as imprieteni cu toti prieteni lui/ei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am simtit de multe ori asta. Si ca sa uit de probleme, tristete si singuratate am ascultat muzica, multa muzica

| c0ton a răspuns:

Da cand plangeam in clasa ca n-am reusit la un test toti nu ma bagau in seama Iar ca sa rezolv ma linisteam si imi continuam ziua

| c0ton a răspuns:

Succes in a fi fericit(a)

| dianainsta01 a răspuns:

Cea mai buna solutie:
Mananca INGHETATA!

| LoveandOther a răspuns:

Eu mai mereu simt asta deoarece la scoala nu prea am prieteni, acasa doar 2 fete cu care ies si care sunt prietenele mele dar nu le pot spune tot...Am incercat sa trec peste singuratate incercand sa ma integrez, sa nu ma mai gandesc ca sunt singura si ca nu ma baga nimeni in seama si am ascultat multa muzica.Ea e cea mai buna prietena a talaughing crede-ma.Sau daca esti talentata la desen poti face niste desene extraordinare cand esti trista. Sper ca te-am ajutattongue

| IceCrEaMGiRl a răspuns:

Da,sincer aproape zilnic ma confrunt cu asta.Dar trec mai departe prin muzica si puterea mentala...Nu trebuie decat sa pleci, sa iti vezi de treaba, sa arati ca vorbele si comportamentul lor sunt un nimic pe langa tine.Dar trebuie sa le arati prin fapte, nu prin vorbe, ca de dat din gura stiu toti...

| omide a răspuns:

Sigur daca stai stramb si gandesti drept si te vei gandi bine vei gasi pers cu care nu ai vb de mult sau ca sa ii apropie pe cei din zona

| SinfulDesire a răspuns:

Am deschis geamul m-am pus cu gatul pe prag m-am uitat la stele mi-am pus muzica si am fumat o tigara si dupa aia m-am dus la culcare gandindu-ma la solutii si de obicei adoua zi cand ma trezeam gaseam raspunsul si era asa de simplu

| iKivy a răspuns:

Oricine a trecut pe aici. cauta ocupatii. fa poze. asculta muzica. fa-ti o pagina de Facebook ca sa poti socializa cu mai multi oameni. nu ramane in starea asta.

| Chαяtreux a răspuns:

Cumpara-ti un caine sau o pisica

| yubyta123 a răspuns:

Te incurajezi singur pentru ca alta solutie nu ai, daca iti plangi de mila ce rezolvi? da am simtit si e tare nasol