Da,l-am văzut la cinema cu nişte prietene.Ce pot să spun,mi-a plăcut ideea de dragoste pură,fără resentimente,în care fiecare este dispus să dea totul pentru ca celălalt să fie fericit .
Bella,în ciuda faptului că îşi iubea copilul nenăscut,mi s-a părut cam egoistă faţă de persoanele care o iubeau,în special faţă de Edward,hotărând să păstreze copilul.
Mi-a plăcut atitudinea protectoare a lui Edward şi,de asemenea, furia declanşată în sufletul lui Jacob pentru acesta, furie care se putea citi în propriile-i priviri.
Nu mi-a plăcut că Jacob s-a îndrăgostit de Renesmee...mi s-a părut chiar absurd.
Sfârşitul a fost cel puţin ciudat -.-
Eu nu l-am vazut la cinema si pe net prima parte s-a terminat cam ciudat: dupa ce a murit Bella o arata singura intr-o camera alba si apoi deschide brusc ochii care erau rosii si se termina; dar inainte de asta doar a nascut si a murit apoi Edward ia bagat o seringa cu sangele lui in inima si a muscato de mai multe ori si nu se trezea. Apoi a apasat pe inima ei dar nu s-a trezit si apoi a aratat cum o spala(cred) si apoi singura in camera. La cinema asa se termina? Si trailerul de la a2-a parte e extrem de ciudat. N-am inteles absolut nimic(decat partea in care Renesmee se casatoreste cu Jacob).
Da,aşa se termină şi la cinema că doar e aceeaşi variantă . Trailerul de la a doua parte nu l-am văzut nici eu.
Uite: http://www.youtube.com/watch?v=LEfISsd6DUE linkul. Si sti cumva cand apare a2-a parte?
Mulţumesc pentru link.Partea a 2 apare pe 16 Noiembrie anul ăsta.
Doamne...pe 16 Noiembrie mai e o gramada. Iti multumesc si eu ca mi-ai zis.
Da,mai este o groază .Nu ai pentru ce să îmi mulţumeşti.
Andrei67y5 întreabă: