anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ati vrea ca toata lumea sa se reintoarca pe mess?
Eu chiar as vrea, era foarte amuzant acolo! :p

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

E tot un chat la fel ca skype sau whatsapp sau facebook doar ca e invechit, nu vad de ce era mai amuzant

13 răspunsuri:
| catapinguu a răspuns:

Si eu as vrea..cum era odata, acum toti stau pe Facebook, Whatsapp... sad e aiurea.

| darrio2007 a răspuns:

Nu.

| Zatharra a răspuns:

Poate ți se pare mai amuzant pentru că asociezi ym cu anii ce au trecut, poate mai frumoși. Era interesant atunci, dar nici acum nu mi se pare plictisitor.

| Harley18 a răspuns (pentru Zatharra):

Adevarat dar na, asta imi aminteste de copilarie! tongue puppy dog eyes

| Zatharra a răspuns (pentru Harley18):

Te cred.
Mă bucur că am nimerit-o! big grin

| Harley18 a răspuns (pentru suntserios):

Cam asa ceva! laughing

| Harley18 a răspuns (pentru Zatharra):

winking

| RaulBuzea a răspuns:

Acum exista skype-ul care este mult mai bun(are calitatea audio ridicate fata de mess, o interfata draguta si mute altele)

| eurynomus a răspuns:

Eu sunt pe mess si iti dau dreptate, am idul: eurynomus3free

| AccountDeleted a răspuns:

Pe vremea aia era fain... Cand cautam persoane noi pe google "ID-uri fete" laughing si le adaugam in lista noastra de messenger ca sa facem c2c laughing Era senzatie placuta sa stai la vrajeala virtuala pe messenger.

| Sportfreak a răspuns:

Sigur... fa si un Harlem shake si pune l pe youtube si da share la melodia gangnam style big grin

| Harley18 a răspuns (pentru Sportfreak):

Maine o sa fac asta! laughing)

| AnaRadu a răspuns:

Hei. Nu cred ca mess-ul era mai amuzant thinking Adica mi se pare mai usor sa folosesc facebook-ul decat mess-ul sau poate zic asta ca nu prea il mai folosesc. thinking
Nu era nimic amuzant. thinking Pe facebook e mai amuzant ca mai vezi video-uri. laughing