DoarBogdan
| DoarBogdan a întrebat:

Ati vrea sa nu se mai termine o noapte? Sa nu va mai treziti dimineata? Sa stiti ca nu o sa mai inceapa iar o noua zi?
Ati vrea, sau ati vrut sa puneti pauza intr-o seara, sa o traiti mereu, sa nu va mai ganditi la ce o sa vina in ziua urmatoare?

Răspuns Câştigător
| DeathOfDreams a răspuns:

Am niște insomnii destul de neplăcute și mă culc abia la 5 dimineața.
Genu' ăsta de nopți le urăsc și mi-aș dori să vină cât mai repede a doua zi, știind totuși că o voi lua de la capăt și sunt forțată să fiu supusă la aceleași chestii din nou și din nou, iar gândul ăsta mă obosește psihic și-mi vine să trăiesc ziua respectivă la maximum.

Dar, uneori, aș vrea să trăiesc la nesfârșit și ca acea noapte să nu se sfârșeașcă niciodată. Sunt nopți când vorbesc cu o persoană specială, iar timpul și spațiul se dau înapoi și rămânem doar noi la marginea ei iar timpul e oprit.

Sau nopți când ador pur și simplu noaptea în sine. Ca și cum aș putea îmbrățișa stelele, luna, totul. Când aș vrea să-mi preling degetele împrejurul stelelor și să le port în voia mea.
Și să visez la nesfârșit.
Și nu m-aș plictisi niciodată.

77 răspunsuri:
| R0R0 a răspuns (pentru DoarBogdan):

Eh,se mai intampla sa iti faca "morala".Dar e destul de benefica.

DoarBogdan
| DoarBogdan explică (pentru R0R0):

Da sigur ca e... Cu toate ca nu a fost cum ma asteptam. Acum as vrea sa nu mai plec laughing

| R0R0 a răspuns (pentru DoarBogdan):

rolling on the floor
Desigur!

| AirănMeidăn a răspuns (pentru DeathOfDreams):

Ce draguuut
e cel mai dragut lucru pe care l-am citit in ultima luna, ma juuur, mi-ai facut ziua
am si eu insomnii asa ca tine mai ales la inceputul saptamanii, uneori merg la scoala nedormita 2 zile, venind acasa la ora 7 seara, deci te inteleg
la fel la faza cu persoana. am noroc intr-o persoana care sta cu mine cand nu pot sa dorm, deci e mai ok. sper ca ai si tu o persoana care sa faca asta. esti super dragut/a, meriti asta

| DeathOfDreams a răspuns (pentru AirănMeidăn):

Ce cute, mulțumesccc mult

Mă bucur că te-ai regăsit în ceea ce am scris.
Și...noroc cu acele persoane speciale, hm?

DoarBogdan
| DoarBogdan explică (pentru DeathOfDreams):

Oricand.
Iar de curand am fost iar dezamagit de mine, presupun din cauza unei persoane pe care o credeam speciala.
Cu toate asta nu stiu de ce ma bucur laughing
Astept sa ma loveasca imprevizibilul acum big grin

| DeathOfDreams a răspuns (pentru DoarBogdan):

Wait
Răspundeam la comentariu' lui @AirănMeidăn laughing

Oricum, ce s-a întâmplat cu acea persoană specială?

DoarBogdan

Damn it. Chiar nu am vazut laughing scuze. O sa fiu mai atent.
Pai cred ca eu consideram ca e speciala. Dar era o persoana oarecare pana la urma. De fapt nici nu stiu ce sa spun. Fiecare e special in felul lui. Dar ideea e ca mi-am cam pierdut increderea in lume.
Dar poate eu gandesc gresit. O fi de la vreme laughing

Stai liniștit laughing

Păi cred că e greșeala noastră, considerăm persoanele "speciale" dar până la urmă, ele ne demostrează contrariu' și ajungem la concluzia că nu-s atât de speciale pe cât credeam.
Așa că ajungem dezamăgiți de propria noastră persoană fiindcă avem încredere în persoanele nepotrivite.

Știu cum e cu încrederea, persoanele îmi câștigă încrederea atât de greu, încât aproape pare imposibil

DoarBogdan

Da... as vrea uneori sa pot sa fiu ca aia pe care nu-i intereseaza de nimic. Si nu pun la suflet. Dar mna... sunt scorpion, e in firea mea laughing

Nu cred că există persoană cărora nu le pasă de nimic și nu pun suflet, pur și simplu' ajungi într-un punct în care te saturi să o tot arăți și e mult mai ușor să pretinzi că nu-ți pasă. Iar faptul' că nu pun suflet se datorează trecutului, în care s-au ars de prea multe ori.

E echivalent cu persoanele alea care mereu par bine și majoritatea spun "aș vrea să fiu ca x, mereu fericit" dar în realitate, doar refuză s-o arate.

DoarBogdan

Mda... ai dreptate. Stiu la cine sa apelez acumwinking

Glad to hear thatwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,aceasta noapte as vrea sa fie nesfarsita, maine dimineata am sedinta.

DoarBogdan
| DoarBogdan explică (pentru anonim_4396):

Eu examen sad

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Am trecut pe acolo. Atunci timpul se dilată ca în Teoria lui Einstein.