anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Atunci când mergi pe o sfoară şi simţi că urmează să-ţi pierzi echilibrul, câte şanse ai să ţi-l recapeţi? De o grămadă de zile am impresia că sunt tot mai aproape de depresie, de negru sau de orice alt sinonim.
Manifestările şi stările sunt aceleaşi la majoritatea oamenilor, implicit la mine: simt mai mult ca oricând că toate îmi merg prost, că n-am niciun noroc şi că nu mai are rost nimic. Am încercat să ascult de ce spun cei dragi şi ceilalţi, că va răsări şi soarele, dar încep, pur şi simplu, să plâng când mă uit la cer. Lăcrimez din orice lucru simplu şi mă simt ca ultimul om cu probleme de pe lume, dacă mă înţelegeţi. Dacă alţii îşi revin după câteva vorbe de încurajare, eu încep să îmi simt ochii grei numai când aud de oamenii bolnavi care şi-ar dori să trăiască. Orice vorbă de la oamenii optimişti nu are efectul sondat la mine. Mie mi se face o groaznică milă şi mai rău mă afund.
Nu vreau să mă plâng, îmi pare rău dacă a sunat aşa. Ce pot face pentru a scăpa de starea asta?

4 răspunsuri:
| simpluone a răspuns:

WTF? Daca as fi langa tine ti-as da o palma sa te trezesti.Cazi in negru abis fara nici un motiv si tu astepti ca cineva sa-ti dea o mana de ajutor! E ca si cum cineva ar intinde mana sa te prinda cand te impiedici si tu refuzi sa o prinzi. Pentru ca ajutorul sa fie real trebuie sa fi explicita si sa spui motivul! Si nu-mi spune ca nu ai nici unul pentru ca atunci sincer ti-as spune ca este hormonala problema.

| LSMM a răspuns (pentru simpluone):

Evident că am un motiv, dar asta nu înseamnă că trebuie să-l public! Supărarea e supărare indiferent de circumstanţe.

| simpluone a răspuns (pentru LSMM):

Ca sa scapi de stare trebuie sa rezolvi intai motivul care te tine in starea asta. Fara a cunoaste motivul nu prea am cum sa te ajut

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!