Da. Dar ma asteptam.De fapt ma astept de la oricine.Pentru mine nimeni nu prezinta garantie.Nici macar eu
N-am cerut explicatii, nu mi-am facut procese de constiinta, n-am plans, nu m-am consumat.Inseamana pierdere de timp, toate asteaViata merge inainte indiferent daca esti tu fericit sau trist.Sau mai bine zis:"Nimanui nu ii pasa ca esti trist asa ca ai putea la fel de bine sa fii fericit"
Nu mi s-a intamplat sa fiu tradat astfel de cineva care chiar credeam ca tine la mine. Dar m-a durut cand am vorbit pe tema increderii cu o persoana, am cazut de bun acord si nu a indraznit sa imi spuna adevarul. Atunci a durut. Ma bazam pe ceva sincer, ceva deschis, ceva bun. Stiam ca nu poate dura mult dar am zis sa fie frumos cat dureaza. Si am fost mintit. Nu a fost prea placut.
Da, de doua ori
eram uimita, surprinsa, nu imi venea sa cred, dezamagita,
de o prietena foarte buna, dar am iertat-o, nu stiu cum desi am zis ca nu o iert , iar acum suntem din nou prietene
si de inca un prieten, dar atunci poate a fost si vina mea ca nu-i mai dadeam foarte multa atentie
Trădată. E mult spus. Mințită sau neglijata da.
Pai am șters persoana respectiva din toate listele de prieteni (mess, hi5, facebook) și. persoana respectiva find destul de apropiata m-a schimbat in totalitate. Adică nu mai sunt la fel după întâmplarea respectiva. Unde să mai punem nervii, plânsetele și faptul ca ma certam cu toată lumea din prima zi ... A trecut Greu... dar a trecut
DA! de prietena mea cea mai buna! chiar acum 2 saptamani! foarte prost! a facut un gest de neexplicat in cuvinte! nu exista prieteni adevarati si cei care exista nu sunt ai mei!;((
Da:d
de prietena mea cea mai buna
dar am iertato.defaptcu ea ma cert cateodata foarte urat si nu rezistam certate mai mult de o zis.tot timpul vine la mine si imi spune sa ne impacam. uneori plangand
foarte prost m`am simtit.
Da, eu de 2 ori dar nu stiu de ce, ma simt si acum foarte trist de acele ore asteptate fara sa vina iubita...
anonim_4396 întreabă: