| randomgui a întrebat:

Au profesori voie sa puna note(3) pe teme nefacute? Daca nu va rog cu lega gen 666/1969

9 răspunsuri:
| Samariteanul a răspuns:

Mai din pacate cam au voie, adica daca ti-a spus ca data viitoare iti pune 3 sau daca ai suparat-o poate sa-ti puna.La mine cine n-are tema nefacuta de 3 ori incaseaza un 3.

| missfatadelatara a răspuns:

Deloc.

Am primit 1 la mate ca am lipsit ora trecuta și implicit nămol avut tema.
"Da nu o puteai lua? Ce ai făcut de ieri și până azi? Ai 1 pe ziua de astazi și omoară primești altul dacă nici mâine nu ai tema."

| Xdreaper21 a răspuns (pentru missfatadelatara):

Mie mi-a facut la o teza o chestie super idioata
Eu nu am ajuns la ora de mate si din cauza asta din 10 perfect(in clasa a 8a) mi-a pus 1 ca am lipsit bine ca avea in rest numai 10 si mi-a iesit media 9, 9si ceva(cu o sutime mai mult decat o colega)

| missfatadelatara a răspuns (pentru Xdreaper21):

Nice. laughing

Făcuse un coleg o chestie și la ora de geografie (eram a 8a în sem 2 și aveam 2 ore una dupa alta, iar profa o rămas în clasa). Când o ieșit pentru 2 min, o găsit geanta si/sau catalogul mutate. (cum și-o dat seama nici amu nu înțeleg). Când o întrebat la ora cine o fost, nimeni nu a zis nimic, nici cei care erau prezenți ce sa mai zic de cei ieșiți în pauza.

O decis sa pună 1 la toată clasa.

La sfârșitul anului, când s-o trezit ca trebuie sa pună note, o decis ca o fata - care avea numa o medie de 9, 5 - trebuia sa aibă vreo 7 de 10 la materia ei ca sa nu-i strice media generala (nu de alta dar noi astialalti de rand meritam numai cate 2 de 10 ca după ce ca nici nu s-o chinuit sa ne asculte, știa ca nu meritam mai mult)

Dirigintele: prieten cu ea, nu se cearta din atâta lucru
Directorul: e materia ei, face ce vrea...

| Lzehxo a răspuns:

Nu prea conteaza daca au voie sau nu, ei tot pun note asa.

| Violleta2022 a răspuns:

Da, profesorii au voie sa te noteze p[entru tot ceea ce se intampla la ora lor: ascultat la tema de acasa, ascultat la ce se preda in calsa si nu esti atent, facut teme acasa, comportament neadecvat la ore.
Mergi la scoala sa inveti, nu sa te destrabalezi, iar temele si invatatul sunt singurele tale obligatii de elev, pentru care mergi la scoala!
Da, profesorul are voie sa-ti puna si 2 pentru tema nefacuta!

| randomgui explică (pentru Lzehxo):

Daca nu au voie iti arat ca nu o sa mai puna 1 3 1

| Lzehxo a răspuns (pentru randomgui):

Profesoarei mele ii displac regulile impuse profesorilor.

| randomgui explică (pentru Lzehxo):

Sa ii displaca daca a facut ceva si tu ai doava poti foarte frumos sa te duci la inspectorat