Pai baietilor le place sa fii TUPEISTA! Fa-ti intr-o zi curaj si ia-l de manu si dul intr-un colt si spune-i ca iti place de el. Daca nu ai curaj poti sa ii zici pe mes sau rogi o prietena sai spuna.In caz ca te respinge tu nu te arata dezamagita ca apoi va face misto.II spui in felul asta : M-ai respins? Asta e! Traiasca orgoliul! Fundita?
Multumesc de raspunsuri dar Bogdan, baiatul pe care il iubesc este foarte timid
In primul rand o discutie nu se tine se poarta, mai treci pe la scoala si mai vorbim, tu cred ca dai doavada de mai multa prostie, te simti oleaca cu musca pe caciula si incepi sa ma insulti, fiindca nu esti atat de intelectuala.Inca ceva se da dovada de prostie nu de proasta! Mai trebuie sa inveti gramatica limbii romane, si mai citeste si tu o carte ca ai asa o exprimare de copil de cl. aIV-a! Iti urez succes ca ai cam mult de invatat
Fa-ti curaj si vorbeste cu el. invita-l sa vorbiti undeva intr-un loc in care te simti tu mai bine si spune-i tot ce simti
Culcate nu se scrie asa ci asa°Culca-te°.Dar cine a zis ca ma considero persoana intelectuala, nu sunt o persoana care are minimul de cunostinte pentru clasa a8-a,macar stiu gramatica limbii romane, nu ca tine. Draga mea eu nu folosesc dex-ul fiindca nu am nevoie de asa ceva, macar am o exprimare cat de cat pentru clasa a8-a pe cand tu, nici pe aia de clasa a4-a nu o ai, vezi.ti de lichidul tau dinaintea menstruatiei cu care tot ne.ai batut la cap.
Lolkkk întreabă: