| mihrimah a întrebat:

Auzi si eu iubesc un baiat.Nu stiu cum sa-i spun.M-am gandit sa -i dar nu am curaj.De multe ori cand al vad imi vine sa -i sar in brate.Suntem in aceeasi clasa.Am stat chiar si in banca cu el. Sunt foarte aproape de el dar ma pierd usor.Am intrat pe site-uri Am pus intrebari.Am incercat orice dar nu pot sa-i spun.
In cazul tau as spune sa faci o pauza scurta.Sa nu te superi pe mine si sa stai putin mai departe de el ca el sa iti simta lipsa si sa se apropie de tine.Incearca sa il faci gelos incearca sa ii arati ca nu e chiar asa important pentru tine ca el sa se simta prost si sa doreasca sa il iubesti mai mult.Dar in cazul meu ce sa fac? Ajutama cu un raspuns.Te rog! Rog pe toate fetele care viziteaza saitul asta sa imi dea parerea lor.Va multumesc mult.

17 răspunsuri:
| PussyMew a răspuns:

Pai baietilor le place sa fii TUPEISTA! Fa-ti intr-o zi curaj si ia-l de manu si dul intr-un colt si spune-i ca iti place de el. Daca nu ai curaj poti sa ii zici pe mes sau rogi o prietena sai spuna.In caz ca te respinge tu nu te arata dezamagita ca apoi va face misto.II spui in felul asta : M-ai respins? Asta e! Traiasca orgoliul! Fundita?

| fetelerebele a răspuns:

Da asa zic si euu

| mihrimah explică (pentru PussyMew):

Multumesc de raspuns

| NaRuToSkUmPiK a răspuns:

Te-as ajuta cu multa placere da nu_s fata.

| NaRuToSkUmPiK a răspuns (pentru NaRuToSkUmPiK):

Vrei un raspuns de la mine?

| mihrimah explică (pentru NaRuToSkUmPiK):

Da

Multumesc de raspunsuri dar Bogdan, baiatul pe care il iubesc este foarte timid

Esti baiat?

| PussyMew a răspuns (pentru mihrimah):

Imi dai te rog funda?

| Ana_4223 a răspuns (pentru PussyMew):

Mai nu va saturati sa cersiti amarata de funda, daca persoana respectiva nu iti acorda funda insemna ca sunt si raspunsuri si mai bune ca ale tale.

| PussyMew a răspuns (pentru Ana_4223):

Te bagi si tu ca tata, ce treaba ai tu de te bagi in discutiile altora? deja m-ai plictisit de moarte :O!

Te plictisesc fiindca stii ca am dreptate, si in primul rand nu stii ce inseeamna °discutie°-comunicarea intre doua persoane, Mihmirah nu te baga in seama.deci vorbeai singura mai bine zis, in injosesti atat pentru o funda

Uite eu nu ma cobor la mintea prostilor! ok? asa ca daca vrei sa tii o discutie cu mine nu mai da dovada de proasta! byewinking!

In primul rand o discutie nu se tine se poarta, mai treci pe la scoala si mai vorbim, tu cred ca dai doavada de mai multa prostie, te simti oleaca cu musca pe caciula si incepi sa ma insulti, fiindca nu esti atat de intelectuala.Inca ceva se da dovada de prostie nu de proasta! Mai trebuie sa inveti gramatica limbii romane, si mai citeste si tu o carte ca ai asa o exprimare de copil de cl. aIV-a! Iti urez succes ca ai cam mult de invatat

Ha ha uite vezi chiar esti o proasta doar prostii se cred asa intelectuali si folosesc dex-ul cand vorbesc cu cineva! du-te fata draga si culcate!

| iuli29 a răspuns:

Fa-ti curaj si vorbeste cu el. invita-l sa vorbiti undeva intr-un loc in care te simti tu mai bine si spune-i tot ce simti

Culcate nu se scrie asa ci asa°Culca-te°.Dar cine a zis ca ma considero persoana intelectuala, nu sunt o persoana care are minimul de cunostinte pentru clasa a8-a,macar stiu gramatica limbii romane, nu ca tine. Draga mea eu nu folosesc dex-ul fiindca nu am nevoie de asa ceva, macar am o exprimare cat de cat pentru clasa a8-a pe cand tu, nici pe aia de clasa a4-a nu o ai, vezi.ti de lichidul tau dinaintea menstruatiei cu care tot ne.ai batut la cap.