Am numit multe persoane''cea mai buna prietena'', dar m-am inselat.nu exista asa ceva
Salut, puţini iţi sunt cu adevarat prieteni, nu cred în aşa ceva, dupa un timp, chiar şi cel mai bun prieten ajunge să te "vândă", deci cu adevarat prieteni iţi sunt doar părinţii. Bafta!
Pai eu am mai multe pretene de cat preteni. ear cand sunt la greu ele ma ajuta sa trec mai repede peste daca ma crezi am decat trei tovarsi baieti care sunt ca si frati mei restul fete sunt alaturi de mine ma fac sa rad esim in oras
Haaa
Cred ca da, am un prieten cu care ma stiu de la 2-3 ani... In ultimii ani ne-am mai indepartat putin, el s-a mutat, ne vedem mai rar, dar de cand ne-am mai maturizat si noi nu tin minte sa ma fi certat cu el...
Intre timp au aparut si altii pe care i-am crezut cei mai buni prieteni, dar cu timpul s-au dovedid a fi niste profitori, ceea ce ma deranjeaza e ca petreceam mult timp impreuna, chiar credeam ca suntem prieteni buni, apoi ajungem doar sa ne salutam... Ii apreciez mai mult pe cei cu care doar ma salutam pe la scoala, apoi mergeam la un gratar impreuna cu prietenele, erau ele prietene bune...
Mai devreme am vorbit cu unu ca iesim si noi si acum imi spune ca are treaba(serios?)...
Într-un timp credeam. Dar acum de fiecare dată când am senzația că e, face ceva să mă îndoiesc de asta. Cel mai bine e ca prietenii să rămână ceva dispensabil.
Ei bine cred ca da.Am acea persoana cu care impartasesc cele mai multe sfaturi si de la care primesc sfaturi, petrecem mult tipm imreuna vorbim ore in sir.Eu ii mai spun nu doar bff ci si MamA
Da, e trist faptul ca lumea se schimba. Eu nu am niciun baiat pe care sa-l consider cel mai bun prieten al meu(sunt baiat) , in schimb am o fata cu care ma inteleg foarte bine si e un pic cam naspa sa n-am un prieten foarte bun cu care sa vorbesti anumite lucruri pe care nu le poti discuta cu o fata.
anonim_4396 întreabă:
RAY întreabă: