| Anonima181991999kkkk a întrebat:

Azi am auzit niște discuții în clasă de la fete cum ca am nas ca ciocul de cioara și nu i place la una și mă simt atât de prost.pot sa fac ceva in legătură cu asta,în afară de rinoplastie, ma simt ca naiba …ca toate au nasul finuț și eu.

9 răspunsuri:
| StoicAnalysis a răspuns:

Parerea mea e sa nu iti pese. Ar ajuta la aspect sa iti ondulezi parul, sa fie mai voluminos. In felul asta nasul o sa para mai mic in comparatie cu parul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ești la școala generală, așteaptă până mergi la liceu și acolo nu se mai fac glume de copii.

| Anonima181991999kkkk explică (pentru StoicAnalysis):

Păi mie nu-mi place părul ondulat :]

| StoicAnalysis a răspuns (pentru Anonima181991999kkkk):

Aia e. Invata sa accepti ideea ca ai un nas mare atunci tongue.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru anonim_4396):

S-o crezi tu. laughing Abia de la facultate ai sa vezi chestia asta.

| Miruna333 a răspuns:

Nu ai ce face in afara de operatie sau corectie cu acid hialuronic. Conteaza in primul rand parerea ta. Daca tie nu iti place, fa ceva sa schimbi asta. In afara de machiaj pentru a iti scoate alte trasaturi in evidenta, nu ai ce, la varsta asta.

| Mindfulness a răspuns:

Cel ce te va cunoaște și iubi sunt sigur că nu o să țină cont de forma nasului, te va accepta și cu mici defecte fizice, deși eu cred că nu ai așa ceva. Colegele tale sunt răutăcioase și prost crescute, nu trebuie sa iei in seama ce spun niste copile frustrate. Nu mai baga tot în seama că te vei îmbolnăvi, nu le mai baga in seama.

| Violleta2022 a răspuns:

Rautatea copiilor va exista intotdeauna, acum depinde cat esti tu de prostuta sa te consumi de la rautarile lor.
Arata-le ca esti un copil mai destept decat ele si ca nu-ti pasa de rautatile lor, razandu-le in nas.
Spune-le si tu ca esti norocoasa ca ai nasul mai mare, fiindca poti mirosi prostii de la distanta.

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru StoicAnalysis):

La liceu o sa fie mai rau, daca nu se accepta o sa faca depresie sau ceva mai grav.