| EmaEmax a întrebat:

Azi am dat testul ala PISA iar directorul mi-a zis ca ma pot duce acasa ca imi motiveaza diriga absentele,insa doamna de romana mi-a dat 1 pentru ca am lipspit (mie si inca la vreo 5 colegi) are voie sa-mi dea nota cand sunt absenta?Eu nu cred dar aia chiar ne-a dat.

7 răspunsuri:
| SingleStarOnTheSky a răspuns:

Nu.Nu are voie sa iti puna nici o nota deoarece tu nu ai fost prezenta la scoala deci nu a putut sa te asculte sau sa iti dea lucrare. Oricum, mai exista si profesori ciudati.

| Deny1333 a răspuns:

Poţi să vorbeşti cu diriginta ta să lămurească lucrurile şi să anuleze nota, altfel poţi să faci plângere la minister şi profa ta de română n-o să iasă prea frumos din toată faza.

| EmaEmax explică (pentru SingleStarOnTheSky):

Asa stiam si eu dar se pare ca asta ne-a dat

| EmaEmax explică (pentru Deny1333):

Am insteles ca diriginta nu poate anula nota, decat directorul dar doar cu acordul profesoarei. Oricum maine ma duc cu ceilalti colegi la director si ii explicam cum sta treaba.Sunt foarte revoltata si nu inteleg cum de pot exista astfel de profesori.Multumesc mult oricum pentru raspuns.

| Liviu a răspuns:

Numai vorbit in nestire de cauza'
Daca 1 profesor are capu pe umeri.
Iti da note laughing chiar daca nu esti 'online' sa zicem intre '' ''.
sa explic cum.
Spre exemplu ai cu profesoru/profesoara 3 ore pe saptamana.
Iti pune nota cand ai fost prezentawinking pe data de ieri pe data de acu 3 zile 4.
Si asta e tot.
Nu are cine sa stie ca nu te-a ascultat atunci. sau etc.
In fond voi sunteti elevi, el profesoru/profesoara.
automat pe profesor/profesoara il vor crede toti.
asa se face jmekeria.
Stiu de la o fosta profesoara.

| SingleStarOnTheSky a răspuns (pentru EmaEmax):

Cum am mai zis:"mai exista si profesori ciudati".

| Deny1333 a răspuns (pentru EmaEmax):

Mă refeream ca diriginta ta să vorbească [,] cu profesoara pentru a anula nota, ştiu că ea însăşi nu are cum.