| Neymar2 a întrebat:

Azi am dat teza la matematica, si m-am emotionat, m-am pierdut, am gresit ca un fraier si o sa iau 4 sau 5 in teza, parinti mei vor fi dezamagati in + fac si meditatii...

Ce scuze sa le spun? :-s

Răspuns Câştigător
| StarkWolf a răspuns:

Te duci si le zici moamaa ce greu ne-a dat aia la teza e nebuna la cap ne-a dat subiecte de olimpada... nici cel mai bun din cls nu a luat 10. m-a durut si capul putin si imi venea sa vomit ca am mancat cv stricat si am luat 5 SAU vin acasa trista, plec la mine in camera, mama vine dupa mine si ma intreaba ce sa intimplat.eu incep sa pling si ii spun foarte repede ca nu am vrut ca nu stiu cum asa sa primit ca nu stiu cum asa sa primit dar am 5 " fa asa ca ei sai fie mila de tine si promite-i sa asa ceva nu o sa se mai repete

7 răspunsuri:
| InSty a răspuns:

Buna si eu am patit cv asemanator si cel mai bine e sa le spui ca v-a dat mai greu pntr ca cativa colegi au deranjat ora.Sau ai putea sa le spui ca te-ai simtit ffffff rau atunci. Mult noroc!

| Amy_9541 a răspuns (pentru StarkWolf):

Imi place cum gandesti! Si mie imi functioneaza asta!:*

| StarkWolf a răspuns (pentru Amy_9541):

Imi dai si mie o fundita te rog frumos? Ma bucur ca functioneaza, daca ai nevoie de ajutor sti unde ma gasesti!

Eu nu am cum sa iti dau o fundita pentru ca nu eu am publicat intrebareatongue

Aaaaa,da scuzerolling on the floor nu stiu dc ti am scris tierolling on the floor scuze!

laughing nu cont da ` pot publica o intrebare si raspunde tu!:X si iti dau fundalaughing

Nu ma suparrolling on the floor