| Anonymus123 a întrebat:

Azi am surprins un om fotgrafiindu-ma de la geam. Am zis ca lasa nu-i nimic, poate facea poze la peisaj. Dupa ce el m-a vazut uitandu-ma la el, a plecat. Dar dupa 5 minute s-a intors la un alt geam. Am plecat din zona aceea imediat. Ar trebui sa ma ingrijorez? Va rog ajutati-ma!

14 răspunsuri:
| LadyDy01 a răspuns:

Ptobabil acel om te spiona.Nu stiu daca sa iti faci sau nu griji, dar cel mai bine ar fi sa ai grija ca nu stii ce poate sa faca.Ai grija!

| Anonymus123 explică (pentru LadyDy01):

Ma spiona facand ce? Ma dadeam in leagan si mai era o colega langa mine.

| 六兆年と一夜物語 a răspuns:

Probabil chiar nu-ţi făcea ţie, dar chiar ar fi bine să ai grijă şi să nu te apropii de acul om.

Răspuns utilizator avertizat
| Dheutsik a răspuns:

Incearca sa eviti omul acela si daca te urmareste, incearca sa stai mai mult in casa....mai ales ca ai si teza, invata.Si apropo, succes! happy Funda?

| MihaelaMiikii a răspuns:

Pai, cel mai bine e sa nu iti faci probleme laughing Si mie mi s-a intamplat, dar ceva mult mai grav straight face Deci, discuta cu mama ta happy

| Anonymus123 explică (pentru MihaelaMiikii):

Let's hear. What did happen?

| MihaelaMiikii a răspuns (pentru Anonymus123):

E mult de spus happy Dar...Ai grija de tine :*

| Anonymus123 explică (pentru MihaelaMiikii):

Ok, daca nu aleg raspunsul castigator pana sapt. viitoare sa stiti ca "Am murit".

| EAlice a răspuns:

Waaa! Spionul! Esti asa de cunoscuta, incat ai devanit o vedeta peste noapte, asta e laughing) Acum lasand gluma la oparte. ar trebui sa ai totusi grija, nu poti sti ce obsedat ciudat e. Sau omu so fi indragostit de tine, si iti facea poze.

| Anonymus123 explică (pentru EAlice):

Daaaa, iti dai seama?! Numai de celebritate imi arde mie acum. Realizezi ca marti dau teza la mate? Si este prima oara cand mi se intampla asta.

| EAlice a răspuns (pentru Anonymus123):

Stai, calm! Ce legatura are teza la mate care e abia marti, si in + daca ti se mai intampla odata ii poti spune mamei tale si poti lua masuri mai drastice, insa nu e asa grav, poate nici nu iti facea tie, poate ii facea prietenei tale.