Ptobabil acel om te spiona.Nu stiu daca sa iti faci sau nu griji, dar cel mai bine ar fi sa ai grija ca nu stii ce poate sa faca.Ai grija!
Ma spiona facand ce? Ma dadeam in leagan si mai era o colega langa mine.
Waaa! Spionul! Esti asa de cunoscuta, incat ai devanit o vedeta peste noapte, asta e ) Acum lasand gluma la oparte. ar trebui sa ai totusi grija, nu poti sti ce obsedat ciudat e. Sau omu so fi indragostit de tine, si iti facea poze.
Daaaa, iti dai seama?! Numai de celebritate imi arde mie acum. Realizezi ca marti dau teza la mate? Si este prima oara cand mi se intampla asta.
Stai, calm! Ce legatura are teza la mate care e abia marti, si in + daca ti se mai intampla odata ii poti spune mamei tale si poti lua masuri mai drastice, insa nu e asa grav, poate nici nu iti facea tie, poate ii facea prietenei tale.
Incearca sa eviti omul acela si daca te urmareste, incearca sa stai mai mult in casa....mai ales ca ai si teza, invata.Si apropo, succes! Funda?
Pai, cel mai bine e sa nu iti faci probleme Si mie mi s-a intamplat, dar ceva mult mai grav Deci, discuta cu mama ta
Probabil chiar nu-ţi făcea ţie, dar chiar ar fi bine să ai grijă şi să nu te apropii de acul om.
Ok, daca nu aleg raspunsul castigator pana sapt. viitoare sa stiti ca "Am murit".
Multumesc pentru compliment dar ma indoiesc.Bine si eu mai fac poze la geam la apus sau cheste asemanatoare. Dar daca ma vede un om plec si imi cer scuze nu apar peste 20 de secunde la alt geam.