Vezi daca mai gasesti inscrieri pentru vreo tabara. Sau chiar asociatii de astea cu activitati interactive pentru tineri, mai cunosti lume, mai faci una alta, poate te alegi si c-o diploma de voluntariat care da bine la dosar.
Strange prieteni si mergi cu cortul.Aduni fete, baieti si faceti un gratar si dormit macar pana a doua zi acolo.De preferat sa aveti si apa aproape.
Vorbeste cu peieteni si vezi daca are vreunu o casa goala si duceti muzica faceti un chef.
Vorbeste cu un coleg de la oras ce te poate gazdui, sau ia o chirie in regim hotelier si mergi o noapte in club.
Chestia cu clubu e saptamanala la mine doar in timpul saptamanii e mai greu ca nu prea merge lumea
Salut! Și eu am tot 17 ani, ce îți place să faci? Dacă nu te distrezi la școală înseamnă că nici acasă nu ai o viață interesantă. Funda?
Teach me master!
La scoala chiar ma distrez, exceptand ora de mate
Https://www.youtube.com/watch?v=aE4lLzP8FU8 Asta fac eu când vreau să râd. :))
Joaca tenis, joaca fotbal, ajuta-ți părinții la treaba. Fa treaba din propria inițiativa. Bucura-te de viața!
Sincer de cand a început vara am stat doar in casa pe instagrm si mai vorbesc din cand in cand cu oameni random. Asa ca daca ai Instagram încearcă sa cunoști persoane noi de la tine din oras si sa ieșiti.