Poti devani mai puternica doar daca vei avea mai multa incredere in tine.Increderea ca-ti poti controla macar pe jumatate trairile interioare, increderea ca pentru toate exista o rezolvare, increderea ca poti vorbi deschis despre lucrurile care te deranjeaza.Nu are rost sa te distrugi psihic cand pe altul il doare in cot de situatia ta.Chiar daca nu esti o persoana puternica nu trebuie sa fi o carte deschisa, usor de citit, acest lucru te face extrem de vulnerabila.Trebuie sa dai impresia ca nu-ti pasa si lucrurile se vor rezolva de la sine.
Personal nu prea am scapari de acest gen, eu ma "consum"(spintec in stanga si in dreapta) cand stiu ca am dreptate dar nu mi se da.:''
Impune-ti ca de maine te vei schimba in acest sens. Si de fiecare data cand te copleseste vreo situatie aminteste-ti in gand : "Sunt puternica, sunt puternica, nu imi pasa. "
Desene animate? si ca sa raspund la intrebarea ei ...Sunt baiat si sunt foarte sensibil crede ma nu poti sa iti schimbi ce este inauntru decat poate odata cu maturitatea o sa devii mai puternica sper ca te-am ajutat