Io am numa 12 ani si sunt extrem de baietoasa isunt si sportiva imi plac in special sporturile dure ma imbrac cu haine cat mai largi si mai comode chiar si la o festivitate imbrac un pantalon in loc de rochie si injur fac tot felul de chestii uneorii cand cineva ma enerveaza il iau chiar si la bataie crede-ma nu te schimba demonstreaza ca nu-ti pasa de ce spun altii eu zic sa ramai asa cum iti place si daca cineva se va indragosti de tine te va iubi asa cum esti o va iubi pe tu cea reala si te va aprecia pentru asta crede-ma iar cei care te resping est sun prosti rau de tot frate
! sper ca tiam fost de ajutor
Mai, e cu dus in intors.Eu pot sa zic ca nu sunt ca tine...asa mai baietoasa, si o tipa de jos a zis ca mai bine e sa fii asa, ca nu se ia nimeni de tine, inspiri frica.etc.N-are nici o logica. Femeia e femeie, e normal sa fie senzuala, aranjata, sa se comporte ca o FEMEIE! E normal sa se simta dorita, privita si altele.Iti da o satisfactie chestia asta.Nu conteaza cat te dai cu ruj, ci atitudinea, trebuie sa fi o draguta intodeauna, sa pici bine oricui. Daca te certi, scuipi, sau alte chestii ca un barbat, nu castigi nimic.Atragi atenia in rau oamenilor, vor iesi vorbe si baietii o sa te priveasca ca pe o amica si atat.Cunosc cazuri, multe! + ca te formezi prost asa, pe viitor, fara voia ta, tot va trebui sa te schimbi oleaca, nu pierzi nimic daca o faci de pe acum. Fa-ti o schimbare.Fii mai finutza putin, da dovada ca stii sa porti si sa fructifici toate lucrurile cu care ai fost inzestrata. P. s: un barbat nu se va uita niciodata la o fata mai baietoaica, cel putin cu cei dupa 18-19 ani, oricat zic ei asta, ca daca vine alta cu o fustita, care se uita mai frumos, imediat isi schimba parerea. Asta a fost parerea mea.Ciao.
Mai, e cu dus in intors.Eu pot sa zic ca nu sunt ca tine...asa mai baietoaica, si o tipa de jos a zis ca mai bine e sa fii asa, ca nu se ia nimeni de tine, inspiri frica.etc.N-are nici o logica. Femeia e femeie, e normal sa fie senzuala, aranjata, sa se comporte ca o FEMEIE! E normal sa se simta dorita, privita si altele.Iti da o satisfactie chestia asta.Nu conteaza cat te dai cu ruj, ci atitudinea, trebuie sa fi o draguta intodeauna, sa pici bine oricui. Daca te certi, scuipi, sau alte chestii ca un barbat, nu castigi nimic.Atragi atenia in rau oamenilor, vor iesi vorbe si baietii o sa te priveasca ca pe o amica si atat.Cunosc cazuri, multe! + ca te formezi prost asa, pe viitor, fara voia ta, tot va trebui sa te schimbi oleaca, nu pierzi nimic daca o faci de pe acum. Fa-ti o schimbare.Fii mai finutza putin, da dovada ca stii sa porti si sa fructifici toate lucrurile cu care ai fost inzestrata. P. s: un barbat nu se va uita niciodata la o fata mai baietoaica, cel putin cu cei dupa 18-19 ani, oricat zic ei asta, ca daca vine alta cu o fustita, care se uita mai frumos, imediat isi schimba parerea. Asta a fost parerea mea.Ciao.si tipa de jos care are 12-13 ani si"viseaza visuri" aberezi papusa.Mai ai de papat. Off. teribilismul asta
Sti ai dreptate baiatul potrivit te va iubi cum esti tu cu adevarat si sunt sigura ca erai geloasa pentru ca iti dadea si motive ase ca nu se tot scoata ca baieti is mai rau d cat tarfele de pe centura ei cand gresesc numa sa se scoata dau vina pe tine si de astea sunt niste fatalai, dar baiatul potrivit se va purta alfel cu tine nu va fi tarfa stricata ca ceilalti baieti care vor sa profite de tine si pleaca, nu te schimba de loc cine te iubeste te accepta asa cum esti tu
Buna. uite ce vreau sa ti spun.Am o prietena care este f baietoasa.Adik se imbraca ca un baiat, sta cu parul prins in coada mereu, nu se machiaza.Cand merg cu ea pe strada lumea se uita si parca se intreaba " asta e fata sau baiat?" Multa lume spune cu voce tare " uite`o pe asta zici ca e baiat" ...Eu am incercat sa o schimb, sa sa tunda, sa isi dea o forma la par sau macar sa isi prinda parul in coada mai sus. Dar nu vrea.Se supara cand ii zic si nu inteleg dc. Eu vreau doar sa o ajut.
Uite un sfat:
daca pe tine nu te deranjeaza cum arati nu ai dc sa te schimbi (trebuie mereu sa fi unica)
si legat de baieti. ei se apropie mai mult de fetele mai baietzoase pentru ca pot discuta cam despre aceleasi subiecte si ajung sa se inteleaga foarte bine...
deci nu te schimba!
Of, Of, OOf draguta :-J Sunt chiar jenata de povestea ta :-s sper sa`mi treaca!Infine, uite: Eu sunt o fata oarecum, normala.Am 13 ani she zau ca baietii se iau dup mine, adica "woow!"nici nu credeam asta, dar dc sa te chinui cand poti ramane asa?Adik nu vreau sa ma complic dar mai demult un baiat din clasa mea placea alta fata, si fata aia il placea. Ei bine eram foarte trista si foarte supy pe "amandoi"! Visam visuri cu el, dar parca totul era fals.nu stiu cum sa-ti spun daar, acum cand s`a tuns fata aia scurt am intzeles ca baiatul acela nu o mai placea, de cateva ori lipsea, she n`o mai vedea, she acum ma place p mineSunt foarte mandra de viata mea. App am ochii caprui, stii verbul: Cn are ochi caprui fura inima oricui, ei bine majoritatea sper ca te-am ajutat.byezy skmpa
Si baga id`ul meu pinkymic19o sa ne` cunoastem si o sa-ti zic mai multe...byezy va pwoop pe toti:X
Salut... intr-un fel m-ai descris pe mie, eu ma imbrac ca o fata si vorbesc ca o fata nu vorbesc prostii sau altele. Eu spun ca ar trebui sa te imbraci ca o fata, sa iti faci parul ca o fata. Comportamentul ar trebui sa il schimi putin te inteleg foarte bine si mie imi spune sora mea ca sunt badarana si nu stiu ce ) nu ma las asa usor cand vine vorba de un baiat, e mai bine sa te lasi si tu mai greu si sa nu te abureasca cu vorbe dulci niciunul. Am multi amici si imi petrec majoritatea timpului liber cu baietii, invat multe de la ei si stiu cat ii duce capu cate odata le mai zic si eu "frate") si dau cu pumnul in umarul lor e bine sa stii sa te comporti ca un baiat
Nu uita daca vrei un prieten nu te lasa asa usor dusa de vorbele lui, imbracate si tu mai mult ca o fata si nu e bine sa stai si sa fumezi sau sa bei bere cu ei pentru ca vor crede ca vrei sa devii baiat)
Din pct meu de vedere trebuie sa te simti bine in pielea ta, dar sa nu exagerezi, sa inveti sa fi feminina atunci cand trebuie si sa nu exagerezi cu masculinitatea, nu spun ca trebuie un echilibru, trebuie sa gasesti momentul potrivit cand si cum sa vorbesti, din cate stiu eu o fata se simte bine cand atrage privirile barbatilor, chestia e ca trebuie sa fi feminina in public si cand esti cu prietenii sa dai drumu la cuvinte, asfel incat sa nu iti afecteze viata sociala
Din pct meu de vedere trebuie sa te simti bine in pielea ta, dar sa nu exagerezi, sa inveti sa fi feminina atunci cand trebuie si sa nu exagerezi cu masculinitatea, nu spun ca trebuie un echilibru, trebuie sa gasesti momentul potrivit cand si cum sa vorbesti, din cate stiu eu o fata se simte bine cand atrage privirile barbatilor, chestia e ca trebuie sa fi feminina in public si cand esti cu prietenii sa dai drumu la cuvinte, asfel incat sa nu iti afecteze viata sociala
Da. esti f frumoasa vb serios in poza aceasta totusi care e problema daca unei fete ii place sa joace fotbal nu inteleg app is baiat
ast raspuns
Poate se sperie deorece esti mai baietoasa decat ei, cred ca ar fi mai bine sa fii undeva la jumatate, nici prea baietoasa ca nu le place lor, nici prea feminina ca nu-ti pace tie, parerea mea.