Asta e o intrebare cu raspunsuri infinite fiecare barbat are propria lui "fata perfecta" si depinde la ce aspect te referi aspect sau caracter. Eu sincer daca asi avea de ales intre o fata with beeeewwbsss(desi trebuie sa recunoastem importanta lor in viata baietilor lmao ) si una cu un caracter de prima clasa asi prefera sa aleg interiorul nu exteriorul. In orice caz parerea mea e ca mai bine sa fi acceptat asa cum esti nu are rost sa te straduiesti sa fi perfect pentru cineva care nu iti accepta defectele.
Intrebasem si eu' de plictiseala si tu repede sari cu gura + ca NU m-as schimba pentru un baiat :v
Pai nu m am referit in special la tine am vorbit in general :p + ca nu esti singura care se plictiseste e aproape 2 nu ma ia somnul pana la 4 xD trebuie sa imi ocup si eu timpul, acum lumea se recupereaza dupa revelion nu mai am cu cine sta pe afara (
Eu pierd timpul pe 9 gag(gif-uri si meme) sau incearca stumple upon(iti da site-uri la intamplare numai bun cand nu ai ce face + ca unele pot fi foarte interesante)in fine eu ma uit la mythbusters hope u hf
Asta plange : ( ( asta rade : ) ) mai stiu si altele dar nu cred ca le va afisa aici aw si asta scoate limba doua puncte p
Toti alegem interioirul pana vedem persoana aia fizic atunci alegem exteriorul, fata perfecta? nu ma astept la asa ceva, cu toti suntem imperfecti, nu am asteptari de la fetele din ziua de azi
Hmmm fata perfect pai usor de zis, buna la suflet iubitoare, fidela muncitoare si devreme acasasi sa nu cantareasca mai mult de 80 kg
Hey!
Probabil ca fiecare are in cap o alta imagine de "fata perfecta" asa ca o sa ma abtin din a da detalii.
Fata perfecta pentru mine ar fi una mai timida, prietenoasa si inteligenta.
Eu nu am neaparat o notiune de fata perfecta doar ca as veni la pachet cu anumite cerinte.Nu sunt multe dar sunt absurde.
In principiu sa nu asculte manele, sa nu injure, sa fie finuta si eleganta.
Succes!
Stiu ce ai vrut sa zici cu "muta"...Dar nu intelegeam de ce ai vrea sa NU vorbeasca da-i comanda pe net' la o papusa de plastic
Nu inteleg ce vrei sa zici cu "Nu phut plastice."
Anca15 întreabă: