| night_crawler a întrebat:

Baietii cand vad o fata "buna"... zic in gandul lor..."mama ce buna e asta"... da fetele ce zic cand vad un baiat dragut?

Răspuns Câştigător
| dragutza a răspuns:

Pai depinde de genul de fete cele mai timide nu prea zic nimic sau zic:da... e dragut! iar fetele mai fitoase''uau, ce sexy e asta! mama mia, este al meu si se reped la el sa-i ia nr de tel si o intalnire!(in ziua de astazi baietii dar si fetele nu mai iubesc cu adevarat, sunt cu cineva impreuna doar de dragul de a fi! doar ca asa e la moda! iubit/a la 10 ani? uau! ce pot face la aceasta varsta? sa se prosteasca:"ba, stii eu sunt cu ala/aia!";"bun/a rau, nu?")

40 răspunsuri:
| diatns a răspuns:

Uite un bunoooooc! Si apoi sarim toate pe el si-l violam.haha

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce fund are... ce muschi... ce bine arata... pfoaoleo ce moaca are rolling on the floor tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pacat ca nu poate fi prietenu meulaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, da...Traiasca fesierii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe moment nu zic nimic...adica el vn cu fata ma uit la privire(mama ce ochi are...love struck)dupa aia ma uit la maini si la abdomen(aoleu mama ce bunaciune love struck)dupa aia mai jos...hee hee trece de mine ma uit la fund...love strucklove strucklove struck (mama ce as mai pipai...love struck)apoi trece si pleaca...broken heartbroken heart si ma gandesc doar ca nu o sa fie al meu... sadcryingcryingcryingcrying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mama, da' cate gagici m-au laudat la intrebarea asta... laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma-m indragostit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

...mama,ce tip inteligent!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mdea...

| crysha a răspuns:

Acelasi lucru...mai ales daca are si un fund smecher :X...

| bambina a răspuns:

Eu de obicei când vad un băiat draguț zic"
"ce bun e tipusmug"
hee hee