Gelozia este un sentimet normal intr-o relatie. Daca nu esti geloasa, atunci dai dovada ca nu-l iubesti, sau nu tii la relatia voastra. Totusi acesta senzatie neplacuta care ti-o creaza el cu acele fapte, nu poate dura la nesfarsit. Nu cred ca poti suporta asta mult timp. Deci cea mai buna modalitate ar trebui sa-i zici. Si in caz ca o sa se supere din cauza ca esti geloasa, doar atat iti zic, e putin cam... cam, cam. In fine si daca nu intelege zii exact ce ti-am zis si eu tie la inceputul mesajului despre gelozie si atunci poate intelege. Repet :prin asta dai dovada ca-ti pasa. Faza cu adorul, mmmmm, hai sa zicem ca-i normala, desi, nu prea si daca mi s-ar intamplat asta, sincer nu mi-ar conveni -_-. Iar faza cu placutul si bagatul in seama, sincer la asta imi pun un mare semn de intrebarea. Ai foarte mare grija pe viitor, daca tipul asta te inseala sau o sa te insele, eu unul nu as fi surprins si nici tu nu ar trebui sa fii. Cred ca e genul de baiat care vrea o relatia de-a-n @&*! si schimba fetele ca pe sosete. Sau poate ca umbla cu mai multe deodata. Scapa de tine? nu-i bye, are una de rezerva. Bine, asta e doar parerea mea, nu zic ca are pe alta, nu zic ca face aia, pentru ca nici nu stiu cum il cheama. Doar te-am sfatuit sa ai grija cu el, nu-l vad eu sa puna prea multa seriozitate intr-o relatia.
Esti naiba daca ii permiti asta. Sau nu esti tu fata potrivita pentru el si nu se simte bine langa tine, astfel cautand in continuare.
E ok puțină gelozie, atâta timp cât nu exagerezi.
Pe de altă parte, mi se normal să socializezi cu persoane. Nu trebuie să fi încătușat în lanțuri de partenera ta, dar nici să nu exagerezi cu asta. Nu știu dacă exagerează, u should know that.
În cazul în care o face destul de des, cu o oarecare exagerare și le dă ador la poză iar pe tine te deranjează, spune-i asta.
O relație se bazează pe comunicare, mi se pare absolut firesc să-i comunici ceea ce te deranjează. Și el ar trebui să înțeleagă asta.
Totuși, o relație se bazează și pe încredere. Dacă el vorbește cu tipe efectiv random, tu n-ar trebui să fi excesiv de geloasă. Deja treci în extrema cealaltă.
Dar în cazul contrar, în care el e bagă întruna în seamă și le dă o grămadă de mesaje și multe ador-uri sau bullshit, poate ar trebui să-ți pui un semn de întrebare.
Prietenul meu are câteva prietene cu care vorbește și nu am nicio problemă cu asta. Efectiv știu că eu sunt proritatea și n-am avut niciodată vreo îndoială.
Multumesc mult :*
Dupa cum iei lucrurile nu cred ca ti s-ar putea intampla ceva de genu' :*
N-ai pentru ce. Si daca-i prinzi vreodata telefonul, uita-te putin prin mesajele lui de pe Facebook. Sau chiar ii poti zice direct :,, Ia da putin telefonul..."
Mie nu mi se pare normal ce face... E cu tine sau cu ele? cum se baga si cu ele in seama cand e cu tine? Discuta cu el si spune-i ca te deranjeaza, si daca tot continua desparte-te de el pentru ca e clar ca te va insel apana la urma in stilul asta.