| myha a întrebat:

Bau laughing :*

Vreo intamplare haioasa din copilarie? una la care sa razi cu lacrimilaughing
Incep eu:d
Aveam 4 ani. De abia ne mutasem. Eram foarte obsedata de rujurile mameirolling on the floor. Mereu se enerva pentru ca le rupeam. Tata se enerva si el la randul lui pentru ca se enerva si mama. O data, de doua ori, de trei, dar deja a 4-a oara a fost naspa. Tata s-a enervat, mi-a luat rujul din mana, si m-a scris pe toata fata cu el. rolling on the floor)) Atunci eram foarte suparata, dar acum rad cu lacrimi cand imi aduc aminte.
Sau cand mi-am bagat degetul in mancarea unui caine de la tararolling on the floor. Cred ca vroiam sa gust din mancarea lui. Bineinteles, m-a muscat de mi-au sarit capacelerolling on the floor.
Voi? :d

Răspuns Câştigător
| Helvete a răspuns:

Hmm. Au fost foarte multe. Cea care-mi vine acum in minte este atunci cand am vopsit pisica de la tara. Dar nu cu vopsea, fiindca nu stiam unde o tin, ci am facut eu un amestec rolling on the floor. De colorant din ala care se pune in vopseaua lavabila, caramida pisata si apa. Si i-am vopsit coada si capullaughing. A ramas cateva zile asa si din fericire nu a patit nimic.

7 răspunsuri:
| Enigmă a răspuns:

Aveam 7 ani, la bunica mea la tara.
Cand eram mica imi placeau mult animelele si fiind la tara am gasit un pui de pisika, in parc.
Ce credeti? l=am luat acasa
laughing am avut noroc ca bunica era ocupata si astfel nu a observat mica mea prostioara, a observat doar lipsa anumitor alimente din frigiderrolling on the floor
hraneam pisoiul cu ciocolatalaughing [am vazut pe cartoon network]rolling on the floor
Apoi.
seara l-am luat cu mine in pat dar bineinteles flamand fiind [nu a mancat ciocolata spre surprinderea mearolling on the floor] isi cauta hrana
laughing
cand a vazut bunica pisica nu a stiut de unde vinehappy0 de-abia cand am fost mai mare 9-10 ani i-am spus ca eu am adus-o
rolling on the floor))))
sau.
atunci cand am calarit cainele vecinuluilaughing
am ramas cu o lovitura zdravana la caplaughing

funda?love struck

| Insanity a răspuns:

Da! Am si eu una amuzanta, tot legata de rujul mamei, aveam cam 5 ani cred, si am vrut sa ma dau cu el, dar am vazut ca mirosea a capsuni si am inceput sa il mananclaughing)noroc ca m-a vazut mama si a venit repede la minelaughing)
Si una si mai amuzanta cand, din greseala am turnat unui caine nisip in urechilaughing)dar am facut asta din greseala pentru ca am scapat galetusa in care era nisip, si apoi am luat cainele si l-am intors cu capul in jos(era unul destul de micut), eu aveam vreo 6 ani si ceva laughing)

| lavynika a răspuns:

Sa zic si eu:
Eram mai micuta, la tara, si am vazut un stup de viespi.Si am crezut ca sunt albine.Am vrut miere si am bagat mana in stuplaughing. M-au intepat 5 laughing.
Sau pe la cativa an am bagat in gura o frunza si mi s-a lipit de cerul gurii si numai puteam sa respirlaughing.
La 6 ani am luat, la tara, puiul unei gaini si aceea ma alerga prin curte si eu fugeam cu puiul in mana pana i'am dat drumul pe spate.Alta closca m-a ciupit de nas cand i-am luat puiulaughing, iar alta mi-a sarit in cap laughing.

| TotAiaMica a răspuns:

Can eream mik stateam la poarta cu verisoara mea. si o vecina vroia sa stea cu noi la poarta si pentru a sta cu mine si cu varamea la poarta trebuie sa ne dea prajituri.laughing)...

dar cea mai funny faza a fost cand ma impus vak [vi-se pare aiurea la prima faza dar nu este], eream imbracata in verde si tot ma fatziam prin fata vaci cand m-a luat pe coarne si ma ridikt in sus am crezut ca nu mai cobor...bine ca am coborat dar eream km la 1m in fata ei toti copii radeau si eu eream speriata

si sunt multe ar trebui sa iti povestesc 3 sferturi din copilaria mealaughing

| 0192837 a răspuns:

Caut si eu una...

| nikoniko a răspuns (pentru Helvete):

Tare faza! :-) :*

| JakeXDD a răspuns:

Aveam 4 ani... eram la bunici
Scotoceam in sertare, pana gasesc un aparat de ras. Ca un copil retardat ce eram, ma rad cu el.
Prima si ultima bataie nu se uita