Hey Nu poți condiționa cu cine este sau nu cineva prieten, deci asta nu poate fi soluția. Felul în care cineva apropiat se comportă cu noi poate fi schimbat și prin boundries. Cu alte cuvinte, poate fi prietenă cu cine vrea și să se comporte cum vrea, dar îi spui că nu te simți confortabilă să se adreseze așa către tine. În rest, face ce cum vrea. Totul ține de comunicare și mi-a luat și mie mult timp să înțeleg cât de importantă e
Salve!
Spune-i sincer că s-a schimbat din cauza prietenului aceluia, și că nu ți-e ciudă pe acela, dar dacă vrea, poate considera că ți-e ciudă. Spune-i că dacă va continua nu veți mai putea fi prietene, dar tu chiar vrei să nu o pierzi. Spune-i că poate continua să fie prietenă cu acea persoană, dar să nu se schimbe în rău. Ar fi bine dacă nu ai începe direct cu faptul că acela a schimbat-o, ci să-i dai de înțeles fără să-i spui pe față.
Sper că te-am ajutat!
Ms mult. Totuși speram la o cale de a putea salva prietenia noastră dar mulțumesc foarte mult oricum?
Mersi mulllt. Mi a fost greu sa decid cui sa-i dau fundă dar i-am dat o lui @zurick sper ca nu te superi mersi super mult la amândoi?
patrizia696 întreabă: