| MariJuanA_1296 a întrebat:

Bhhaaaicryingnu stiu ce sa fac...deci ma tai pe maini, pe gat cu lama...sh pentru ca mama mi. a aruncat lamele m.am taiat cu cutitulcryingSunt in depresie ce sa faccrying?

Răspuns Câştigător
| Tourniquet a răspuns:

N-o mai luati la misto, mai. oh go on E in perioada adolescentina, ce... voi nu mai aveati uneori vreo criza, ceva? Acum sariti pe biata fata. Parca site-ul e "toti pentru unu" nu "toti pentru injurat userii si criticat". Da'n fine. oh go on

Draga mea, cum au spus si ceilalti, ca sa mai treaca depresia, vorbeste cu mama ta, ii spui TOT sau daca nu vrei cu mama ta, du-te la un psiholog.
Totusi, ai grija de tine. Nu te mai taia. Gandeste-te ca viata merge inainte. Da-i naibii de iubiti, de probleme, de astea. Relaxeaza-te, bea un ceai de tei, calmeaza-te. happy Totul va fi bine. big hug

43 răspunsuri:
| NaTii_1332 a răspuns:

Du-te la pshiolog fetito

| LoveGivesYouWings a răspuns:

Bai fetito sa te tai nu e o solutie ce te simti mai bine? du-te la un bsiholog sau vb cu un pr sau cu maicata...

| Emmeii a răspuns:

Renunta.

| Miruuuuu a răspuns:

Tu ne iei la misto? rolling on the floor

| Emena a răspuns:

Simplu. Omoara`te!happy

| dorotich a răspuns:

Sa iti bagi mintile in cap, gen? Ori apartii curentului "Emo" ori esti cam dusa. Sincer! Cum sa te tai?! Te face asta mai fericita?

| Elena1234456 a răspuns:

Ai nevoie de psiholog straight face.

| Kenny a răspuns:

Hai pa fake. oh go on

| Razvan a răspuns:

Tu esti aia blonda cu gura mare de la Screm Queens? Nu de alta, dar recunosc stilul.Iti recomand barda. O singura taietura si cazi din bratele lui Morfeu in cele ale lui Satan

| justme_2041 a răspuns:

Doamnee, cati ani ai?:-o, mai bine, iti zic eu ce sa faci, ii ceri mamei tale scuze tot ce-ai facut ca te-ai taiat, sa ii spui sa-ti faca o programare la un psiholog! nu e ceva rau, te va ajuta sa treci peste asta, bye!

| AnonimA a răspuns:

Buna pai daca nu ai pus intrebare asta la misto e de rau sad cum sa te tai? ce depresi ai din cauza cui?sadmai bine laa lamele si cutitele si fi si tu o fata normala:* e mai bine asa

| alle_7967 a răspuns:

Mai fata ce`ai.cum sa te tai pe gatrolling on the floorrolling on the floor)sincer am mai intalnit si eu pers din astea dar nici chiar asalaughingdoar la mana da nu pe gatrolling on the floorrolling on the floormai bine renuntarolling on the floor

| MariJuanA_1296 explică:

Ba nu. s dusa sau cum ziceti voi.in fine.nu stiu ce draq.cryingimi vine sa ma tai intruna.sh am niste urme.crying

Sunteti praf credeam ca ma ajuta si pe mine cineva dar.sadNu glumesc.straight faceCe ***

Prietenii mei stiu. Dar sa ii spun lu maicamea nu e o solutie. I-am zis ca m-am lovit.Am niste urme si de 2 anicryingdaca vreiti sa ma ajutati mersi daca nu macar lasati-macrying

Poate credeti ca imi bat joc de voi sau cine stie ce dar eu aveam nevoie de ajutor si voi radeti de minesadToti sunteti asa.Chiar nu imi poate da nimeni un sfat fara sa ma faca nebuna sau nu stiu cum?

| Emena a răspuns:

Daca noi suntem praf. tu ce mai esti? care vrei sa te tai? tu crezi ca toate problemele se vor rezolva daca te tai? raised eyebrows gandeste putin inainte sa ne faci pe noi praf oh go on

| PaduraruAlin a răspuns:

In primul rand, pentru cei care dau raspunsuri la "misto" ia ganditi-va sa fi fost in loc ei...

Pai, consulta un psiholog sau daca nu ai bani pe cel al scolii, te va ajuta happy. Din ce motive te tai?

Poi mereu cand sunt suparata ma tai da calumea.adica am niste urme si apoi cand ma uit a doua zi imi dau seama ca nu trebuia sa ma tai.am bani da nu stiu cum sa ii zic lu mama.adica ce sa-i ii zic sunt nebuna ma tai.du.ma la psiholog?straight face

| GiulyBaa a răspuns:

Hey stiu cum te simtisad si chiar imi pare rau ca treci prin asa ceva.si eu am fost asa.dar prieteni m-au ajutat sa trec peste asta.si nu asculta pe toti care se iau d tine ca aia nu stiu prin ce treci.incearca se te aduni si sa vezi ce frumoasa este viata:*

| Uoana a răspuns (pentru Emena):

..inteligenta esti tu

| RăspundLiniștit a răspuns (pentru Uoana):

laughing auzi Oana, da pe tine te-a durut atunci?

| Uoana a răspuns (pentru RăspundLiniștit):

Cand?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RăspundLiniștit):

te rog sa incetezi cu asemenea aluzii la adresa Uoan-ei, nu o cunosti si nu sti cati ani are, bine?

| RăspundLiniștit a răspuns (pentru Uoana):

Cand ai cazut din rai big grinbig grinbig grin :*

| RăspundLiniștit a răspuns (pentru anonim_4396):

Care e problema ta, Moridedor?

anonim_4396

taci ca esti obosit

| RăspundLiniștit a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing mars fha

anonim_4396

ce fata de bidon turtit ai laughing