| MariJuanA_1296 a întrebat:

Bhhaaaicryingnu stiu ce sa fac...deci ma tai pe maini, pe gat cu lama...sh pentru ca mama mi. a aruncat lamele m.am taiat cu cutitulcryingSunt in depresie ce sa faccrying?

Răspuns Câştigător
| Tourniquet a răspuns:

N-o mai luati la misto, mai. oh go on E in perioada adolescentina, ce... voi nu mai aveati uneori vreo criza, ceva? Acum sariti pe biata fata. Parca site-ul e "toti pentru unu" nu "toti pentru injurat userii si criticat". Da'n fine. oh go on

Draga mea, cum au spus si ceilalti, ca sa mai treaca depresia, vorbeste cu mama ta, ii spui TOT sau daca nu vrei cu mama ta, du-te la un psiholog.
Totusi, ai grija de tine. Nu te mai taia. Gandeste-te ca viata merge inainte. Da-i naibii de iubiti, de probleme, de astea. Relaxeaza-te, bea un ceai de tei, calmeaza-te. happy Totul va fi bine. big hug

43 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RăspundLiniștit):

moshule batran mai esti, si frairica pe deasupra, na na na mai mai! laughing

| Uoana a răspuns (pentru anonim_4396):

Marianooorolling on the floor)))))))

| Uoana a răspuns (pentru RăspundLiniștit):

Ce replici inteligente ai tu, nebunulerolling on the floor)

| RăspundLiniștit a răspuns (pentru Uoana):

E oarecum natural pentru ca eu insumi, ca organism, sunt o replica inteligenta a mamei naturi si atunci normal ca dau replici inteligente.intre noi fie vorba, sa vezi ce te udai daca iti faceam faza asta face2face. asa, nu sunt sigur nici macar daca ti s-au intarit sfarcurile...

Sunt tari tot timpu', ce zici, m'?

Tu cu sfarcurile tari, eu nebun cu ceva tare (pot spune, deja) = o mare mare nebunie.asta imi zice ratiunea, acum daca e sa fiu sincer, chiar m-as juca cu sfarcurile tale ca un apucat, le-as linge si le-as suge asa cu zgomot big grin big grin big grin

anonim_4396

bosorog pervers ce esti, oarba du pa tine pedofiluleeeeeeee, uidu huuuuuuuuuuuuuuu

O,da!

| RăspundLiniștit a răspuns (pentru anonim_4396):

Ups,tocmai am fost demascat...dar..stai putin! si eu stiu cine esti tu.tu esti o victima abuzata in copilarie de mine, de asta ai id acum "mordedor". deci, practic, esti geloasa pe Uoana, si ai si de ce ca doar ma dau la ea

Oana,o sa-mi imaginez ca ai zis O, da!- ul ala magnific pe care il pot obtine de obicei de la o femeie. E un O, da! in culmea extazului, cu carnea tremuranda de placere intr-o amorteala dulce (sti cum te simti dupa un orgasm violent) sub aerul rece din cauza transpiratiei de pe piele. O, da! iti spun si eu cu limba cazuta peste tastatura.somn usor

rolling on the floor))))))))))))))

anonim_4396

Moshule,vezi ca stai la etj 2, sti cum imi dau drumul pe tine? repede repede

| alexandraplay a răspuns:

Doamne nu va suport pe astia care comenteaza ''de ce te tai'' ca sa intrebati voi.Frate ea v-a cerut sfatul. Nu sa o criticati.Nu trebuie sa se duca la psiholog. Poate sa vorbeasca cu mama ei, sau sa gaseasca o alta cale.Stiu ca nu e cea mai buna solutie sa te tai.dar intr-un fel merge.Mai uiti de probleme.Incearca sa gasesti o ocupatie. ceva ce te reprezinta pe tine