Eu una il sustin pe gabrielutzu
cand ii face nu se gandeste la consecinte...scapa repede de ei
doar ca nu poate vorbi nu inseamna ca nu il doare
ganditi-va ca AVORTUL=CRIMA
Eu nu sunt de acord cu tine; dar daca o femeie este violata atunci sh pe aceea ar trebui sa o bagi la inchisoare? in fine esti prea exagerat un pic las-o mai moale fiecare cu viata lui si nu stiu cu ce te deranjeaza pe tine acest lucru?
@auran - tocmai mi-ai raspuns la o intrebare. Ma intrebam adesea de ce unele femei omit sa se protejeze. Uite de ce, pentru ca asteapta sa o faca barbatii. Si atunci te mai miri ca se intampla...
Am mai vazut imaginile care sunt pe you toube (am plans pana nu am mai putut - dar, tot a trebui sa fac avortul)
ii poti spune pacat, incostienta, indolenta cum doresti, dar uneori nu avem de ales
as fi curioasa peste ani cand vei avea familia ta (in cazul in care nu o ai deja) cum vei proceda intr-un astfel de caz
Spune-mi te rog, de ce nu ai avut de ales?
Care au fost motivele exacte care te-au facut sa avortezi?
Ce a fost atat de grav incat sa te determine sa faci asa ceva? Ti-a fost pusa cumva viata in pericol? Era copilul in pericol de a se naste mort sau cu grave probleme? Sau era in joc doar cariera ta, faptul ca nici un baiat/barbat nu te-ar fi vrut de sotie/prietena cu un copil care nu era al lui, iar acest copil iti taia sansa de a fi libera, de a te distra, de a te bucura de placerile vietii, de a-ti satisface nevoile sentimentale/fizice, de a avansa in cariera...
Ce ai pus tu in balanta? Moartea unui copil in comparatie cu ce?
Nu inteleg ce ai facut... explica-mi, ca sa pot intelege de ce ma compari pe mine cu tine.
Arata-mi cazul de care vorbesti, ca sa stiu daca as proceda la fel sau nu, pana nu nimi spui despre ce este vorba nu pot sa inteleg raspunsul tau...
Eu cred ca tineretul nu este informat de consecintele de ai lua viata cuiva daca legile ar fi mai aspre [acum sunt atatea metode, inainte nu era dar nu erau atatea crima si violuri sau poate nu se spunea]ar tb cele care iau viata propiului copil sa fie duse la munca silnica si sa se gandeasca cea facut.
Baiete sfatul meu este sa mergi la un psihiatru sa te controlezi la ``mansarda``. Sigur ai ceva!
Prietene, radicalii ca tine sunt cei mai periculosi. Inteleg ca ai vrea sa pari a fi animat de bune intentii, dar ceea ce propui tu nu este o solutie pentru secolul XXI. Daca acceptam ideea ca Dumnezeu, sau Creatorul - oricum am vrea sa-i spunem - ne-a inzestrat cu liberul arbitru, atunci lasa-i femeii dreptul sa aleaga momentul cand este pregatita sa aduca pe lume un copil. Tot Creatorul stabileste cand o femeie nu mai poate da viata unui prunc. Nu suntem noi atat de buni incat sa putem legifera acest drept/obligatie.
@ gabrielutzu poti sa imi spui ce religie ai? Daca esti ortodox (a) ai putea sa le spui oamenilor de aici despre pacatul de a avorta si implicatiile avortului din carticelele ce se gasesc la Biserica! Daca nu, va voi spune eu! @ jojo: doar nu crezi ca tara asta e plina de femei care isi intreaba copiii de 3 sau 4 ani daca mai isi doresc sau nu fratiori. Deja am auzit la mai multa lume varianta: cand eram mic mama ma intreba, eu ziceam nu, si ea mergea sa faca avort! Hei, people! E vorba de niste sufletele nenascute! Cum sa le omori asa, ca pe o musca?! Mie si musca mi-e cam greu sa o omor...
@ gabrielutzu, eu inteleg problema, iti dau dreptate 99%. Ce ma cam infricoseaza si nu prea imi vine sa vad e poza ce o ai acum la profil... Am 26 de ani si NU am nici un avort, NICI nu voi face vreodata! Fetele de 18 ani de pe aici, sau poate mai mari ca varsta, se dau eroine ca au avortat! Sa nu mai tina picioarele desfacute daca nu se protejeaza macar! Astea nu sunt femei, si vorba ta, nici mame nu vor fi vreodata cu adevarat! MIe imi e greu sa merg sa imi fac analize, ca se uita asistentele si doctoritele ciudat cand spun ca nu am nasteri, nu am avorturi! FETELOR, FEMEILOR, DOAMNELOR SI DOMNISOARELOR: VI SE PARE NORMAL LA CE GRAD INALT DE CRIMINALITATE S-A AJUNS?
@ gabrielutzu poti sa imi spui ce religie ai? Daca esti ortodox (a) ai putea sa le spui oamenilor de aici despre pacatul de a avorta si implicatiile avortului din carticelele ce se gasesc la Biserica! Daca nu, va voi spune eu! @ jojo: doar nu crezi ca tara asta e plina de femei care isi intreaba copiii de 3 sau 4 ani daca mai isi doresc sau nu fratiori. Deja am auzit la mai multa lume varianta: cand eram mic mama ma intreba, eu ziceam nu, si ea mergea sa faca avort! Hei, people! E vorba de niste sufletele nenascute! Cum sa le omori asa, ca pe o musca?! Mie si musca mi-e cam greu sa o omor... Gabrielutzu, eu inteleg problema, iti dau dreptate 99%. Ce ma cam infricoseaza si nu prea imi vine sa vad e poza ce o ai acum la profil... Am 26 de ani si NU am nici un avort, NICI nu voi face vreodata! Fetele de 18 ani de pe aici, sau poate mai mari ca varsta, se dau eroine ca au avortat! Sa nu mai tina picioarele desfacute daca nu se protejeaza macar! Astea nu sunt femei, si vorba ta, nici mame nu vor fi vreodata cu adevarat! Mie imi e greu sa merg sa imi fac analize, ca se uita asistentele si doctoritele ciudat cand spun ca nu am nasteri, nu am avorturi! FETELOR, FEMEILOR, DOAMNELOR SI DOMNISOARELOR: VI SE PARE NORMAL LA CE GRAD INALT DE CRIMINALITATE S-A AJUNS?
Draga deci suferi cu capul.Stii cati barbati sunt care nu ii intereseaza decat sa se simta bine, iar apoi este problema femeii ce face mai departe...Normal...Iti e usor sa vorbesti ca nu stii prin ce trece o femeie cand se stie singura intr-o astfel de situatie. Du-te dracu la psihiatru nebunule care esti ca e plina lumea de voi!
Andrei67y5 întreabă: