| BalonaşDulcee a întrebat:

Buay voi ati auzit ca se fura copii pentru organe? Frate pe net nu gasesc nimic despre asta?! Dar la mine in cartier astazi s-au furat 2 copii. Ieri s-au durat 4 dupa strd de la ei si i-au gasit in ghena de la scoala taiati in bucati. Unu in ochi avea 2 trandafiri in gura avea 15 milioane iar in mana avea un biletel de iertare. Dupa tot ieri a fost gasit inca unu in parc taiat fara organe tot asa cu bani si biletel de iertare. Vreau sa stiu si eu e adevarat, adica adevarat e ca altfel nu era asa multa politie ieri in parc si la scoala. da' totusi nu apare nici un subiect d'asta la stiri si/sau pe net?waiting

Răspuns Câştigător
| Ivonaaa a răspuns:

Daca politia considera ca acest caz nu trebuie facut public de catre mass-media, atunci el ramane "ascuns" pana la finalizare. Pentru a va explica mai pe indelete, implicarea presei intr-un asemenea caz nu numai ca ar aduce dificultati la gasirea infractorului, ci si ar induce frica in populatie. Eu asa cred ca se explica faptul ca nu sau facut publice. Acum nu stiu, fiecare cu parerea lui...

42 răspunsuri:
| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Dar tu unde traiesti? pi alta planeta? tu crezi ca daca dispareau 4 copii dintre care 2 au fost gasiti morti intr-un tomberon chiar nu se mediatiza asta?

| toxik a răspuns:

Da,este adevarat. in Craiova (breasta) s`au furat 3 copii tot pentru organe, au fost gaisit intr-o padure cu 17 milin buzunare si un bilet in care scria ca acei bani sunt pentru inmormantare. am auzit ca vor veni peste tot, in fiecare cartier, sat etc.

| AlexyLuvvU a răspuns:

Da am auzit si e adevarat chiar daca politia vrea sa ascunda asta (ca si cum ar putea sa faca asta laughing
Dar nu pe toti ii omoara...pe cei mai multi ii aduc inapoi de unde i-au luat dar cu niste cicatrici pe corp pentru ca le-au "imprumutat" cateva organehee hee Oameni fara suflet, dependenti de bani straight face

| BalonaşDulcee explică:

Nu, eu din pacate traiesc in Romania mai exact bucuresti sectorul 5 :d Inca un motiv pentru care nu suport aceasta tarabatting eyelashes

| BalonaşDulcee explică:

@TheAditzuu de fapt stau intre Ferentari si Salaj big grin

| BalonaşDulcee explică:

De cand s-au tot furat copii umbla politia mereu mai ales pe langa parcuri, n-ati observat si voi asta?

Răspuns utilizator avertizat
| OglindaOarba a răspuns:

Cine tot de "amuzant" la toata lumea frate?raised eyebrows mie nu mi se pare nimic nostim in legatura cu problema asta straight face.

| deea_4470 a răspuns:

Hmm,nu stiu. Dar mie mi se pare teribil sa rapesti copii pentru organe. Mai ales copii,sunt doar niste fiinte micute si sensibile. Cu ce sunt ei de vina,ca exista pe lumea asta oameni ticalosi caarepentru bani ar face orice,chiar sa-si vanda si propria familie.
Oare ei nu au remuscari,oare seara inainte sa se culce,nu au remuscari? Pot trai asa? Daca da,inseamna ca sunt niste persoane lipsite de suflet. sad
Chiar imi are rau ca exista astfel de oameni. Gandindu-ne la familiile acestor copii,imagineaza-ti cat sufera si cata ura au fata de aceste persoane. Am spus ura,pentru ca asta e adevarul. Cum poti sa-mi furi copilul, cum poti sa-mi furi fratele, sora?
Acesti oameni sunt oameni reci si nu merita iertare dupa parerea mea!

| deea_4470 a răspuns:

Scuze nu intelesem bine intrebarea. Tu ai spus daca este adevarat. Eu nu am auzit nimic la stiri la Tv, dar o sa ma documentez pe net.

| PerfectAngel a răspuns:

Are dreptate! Balonas esti din Craiova nu? ( Imi apare la ce au facut prietenii mei dp Facebook pe TPU.)
Acest incident a ajuns deia prea departe si deja numai este un caz banal. De exemplu s-a gasit la Real intr-un tomberon un cap de fetita straight facestraight facestraight face Vi se pare ceva banal?
Breasta este plin de politisti, Sunt cate 11 masini pe o strada. Si totusi ei tot reusesc sa fure copiii nu? Ciudat.
Oricum este si un doctor ff bun implicat in asta, pentru ca stie cum sa le taie organele si toate cele! Nu oricine poate sa le taie. Daca le taie gresit se strica si numai sunt bune de nimic. La mine in cartier nu s-a intamplat niciun caz #:-s inca. Dar mie sincer imi este frica sa ies din casa!happy
Acesti oameni ar trebui omorati, fara pic de mila! Cum sa tai ma copiii in asa hal si sa le iei organele sa le vinzi in strainatate? Si sa mai faci si pe ironicu sa lasi bilet de iertare. Oare poate fam. copilului sa te ierte? TERIBIL.

| LotusRadioactiv a răspuns:

@Jelli, organele se fura pentru a salva anumite vieti "importante", din perspectiva lor. Observam ca organele sunt valabile cand individul este inca in viata, si trebuie sa fie inca active atunci cand sunt introduse in celalalt corp.
De ce atat politia, cat si presa, nu se implica? Simplu: e"politica" treaba. Probabil ca sunt si influente externe, de ce nu? Din cate am citit aici, s-au furat copii pentru organe doar in tari care au conditii deplorabile sau un numar mare al populatiei. Deci, aceste organe sunt necesare pentru diversi copii ai conducatorilor. Intrebarile apar intr-un mod succesiv: de ce sufera tocmai copii lor de boli grave? Simplu: din actiunile parintilor. Faptele lor crude, se imprima in ADN-ul copiilor, ceea ce a fost demonstrat stiintific.
Ar fi mult mai multe de deslusit, dar chiar daca le-am sti pe toate, tot n-am rezolva nimic. Pot sa fie doar niste simple teorii ale conspiratiilor, niste zvonuri stupide. Totusi...

| Laviutzza a răspuns:

Tu glumesti asa-i?laughing

| cancelarul a răspuns:

Da este adevarat, se practica din ce in ce mai mult traficul de carne vie in Romania.Pacat de copii ca le distruge viata lor si familiei lor.Condoleante pentru copii morti. Urasc tara asta in care nu ai nici o speranta, nimeni nu se poate ridica de jos, pur si simplu nu le pasa...

| UnuSimplu a răspuns:

Nu e adevarat nimic.Glume proaste. uite ce agitatie produce o gluma proasta pe internet.TOTI SPUN "AM AUZIT CA.", "Mi-a zis cineva ca." Stati linistiti.treaba cu politia ascunde. nu e adevarata.pentru ca trebuie sa instiintezi oamenii.pentru ca panica deja s.a produs.este o gluma proasta! toti auziti in stanga si in dreapta.si spune-ti "Ba da.e adevarat.mi-a zis un prieten/a" terminat cu prostiile astea. daca era ceva adevarat va dati seama ce razii erau.toate masinile, dubele erau blocate, urmarite.v-ati uitat prea mult la filme.

| MoroClau a răspuns:

Credeti-ma ca este foarte adevarat. a aparut si prima stire cautati pe google "prima poza cu ambulanta" si veti vedea happy

| MoroClau a răspuns:

Toti astia care tot comentati aiurea ascultati ce am spus da ti search pe google "ambulanta fotografiata" sau ceva similar veti gasi un site pregatit si vedeti acolo mai multe detalii. Sa nu ziceti ca sunt nebuni unii happy. cititi acolo ce discuta oamenii si apoi comentati aici

| MoroClau a răspuns:

Deja au inceput oamenii sa vorbeasca http://www.youtube.com/watch?v=UpRM4Cih6t0

| DouaPuncteSteluta a răspuns:

Waaiii :S. Eu stau in Colentina, un copil a fost furat din fata de la Mic.Ro,sincer mie mi-e frica sa mai ies si pana la inghetata.

| elll a răspuns:

Sincer si eu sunt din bucuresti, sector 3 dar nu s-a auzit nimic de vreo rapire...

| MisterAnswer a răspuns:

@UnuSimplu cum vi tu cu tupeuu asta si ne spui noua ca sunt aberatii cand oamenii spun ca au vazut echipe de criminalisti si tot felul de persoane ciudate care fac poze in parc si chestii! Toate fazele sunt adevarate.mai intereseaza'te si o sa ajungi la vorba mea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne, sper să fie un zvon! Și eu stau în București, bine că departe de sector 5, la vreo ora de mers cu mașina.
Deși mi se pare ceva ilogic aici: de ce mai dau ei bani de înmormântare? Organele alea din câte știu le fură pentru a le vinde. Păi și atunci de ce se complică.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@FiicaLuiSatan, să-ți fie rușine!
@floare0albastră, așa e, însă unii din ei deoarece interesele sunt multiple.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am văzut pe la crângași poliția azi, dar în rest în cartierul meu nu prea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De unde esti tu? Ca si la mine este chestia asta. Tot in cartier.

| raulXXX a răspuns:

Buna eu stau pe langa targu mures luni la Balauseri jud mures sau furat doi gemeni cand veneau de la gradiniti si in fiecare seara vedeam politia ca opreste masini si as, nu stiam dc pana am aflat, azi imi zice si mama ca a vazut la stiri ca la Medias au fost gasiti 2 copii morti sub un pod, fara inima, ficat, plamanii...eu cred ca e adevarat cu astia cu organe, si eu am cautat pe net si nu am gasit nimicthinking nu stiu de ce

| mirelushhh a răspuns:

Salut...da,este adevarat ceea ce spune balonasdulcee.Eu locuiesc in sectorul 2 din capitala, in colentina si chiar ieri, in parc la plumbuita au gasit un baietel mort, intins pe banca si cu organele scoase.AU fost si cei de la criminalistica acolo si au spus ca nu vor sa faca nimic public pentru ca ar putea sa le ingreuneze lor ancheta.Stiu sigur ca si din parcul cismigiu au furat 2 copii, din parcul motodrom(tot din sectorul 2)mama copilului s-a intors o secunda sa ia ceva din geanta iar copilul a disparut, iar de copilul cu trandafirii la ochi am auzit si eu.Din pacate este adevarat totul, trebuie sa fim foarte atenti.La noi in parcul de cartier au venit 2 barbati si faceau poze la copii in parc, iar cand au sesizat parintii si au inceput sa tipe si sa se duca spre ei, au fugit.Nu stiu daca este doar o coincidenta stiu doar ca trebuie sa fim foarte foarte atenti pentru ca toate zvonurile sunt adevarate.SA AVEM GRIJA PARINTI!

| TheQuestion a răspuns:

Sunt niste zvonuri false care doar sperie lumea, mai exact parintii.

| Robi1221 a răspuns:

Cei care spun ca nu ea adevarat ei sunt chiar ieri cand veneam dintr-o comuna mai departata la cand eram la 2 case de amea a trecut o duba alba si m-a intrebat cum ma cheama si cati ani am si am mers pe trotuar in continuare si a zis: Daca nuvrei sa imi spui vino mai aproape sa ti dau un corn si a zis mai tare si a iesit tata cu un cutit vecinu cu un bat gros ca o bata de bassebol si el a plecat imediat apropo sunt din buzau