Daca politia considera ca acest caz nu trebuie facut public de catre mass-media, atunci el ramane "ascuns" pana la finalizare. Pentru a va explica mai pe indelete, implicarea presei intr-un asemenea caz nu numai ca ar aduce dificultati la gasirea infractorului, ci si ar induce frica in populatie. Eu asa cred ca se explica faptul ca nu sau facut publice. Acum nu stiu, fiecare cu parerea lui...
Hmm,nu stiu. Dar mie mi se pare teribil sa rapesti copii pentru organe. Mai ales copii,sunt doar niste fiinte micute si sensibile. Cu ce sunt ei de vina,ca exista pe lumea asta oameni ticalosi caarepentru bani ar face orice,chiar sa-si vanda si propria familie.
Oare ei nu au remuscari,oare seara inainte sa se culce,nu au remuscari? Pot trai asa? Daca da,inseamna ca sunt niste persoane lipsite de suflet.
Chiar imi are rau ca exista astfel de oameni. Gandindu-ne la familiile acestor copii,imagineaza-ti cat sufera si cata ura au fata de aceste persoane. Am spus ura,pentru ca asta e adevarul. Cum poti sa-mi furi copilul, cum poti sa-mi furi fratele, sora?
Acesti oameni sunt oameni reci si nu merita iertare dupa parerea mea!
Scuze nu intelesem bine intrebarea. Tu ai spus daca este adevarat. Eu nu am auzit nimic la stiri la Tv, dar o sa ma documentez pe net.
Da este adevarat, se practica din ce in ce mai mult traficul de carne vie in Romania.Pacat de copii ca le distruge viata lor si familiei lor.Condoleante pentru copii morti. Urasc tara asta in care nu ai nici o speranta, nimeni nu se poate ridica de jos, pur si simplu nu le pasa...
Dar tu unde traiesti? pi alta planeta? tu crezi ca daca dispareau 4 copii dintre care 2 au fost gasiti morti intr-un tomberon chiar nu se mediatiza asta?
Nu, eu din pacate traiesc in Romania mai exact bucuresti sectorul 5 :d Inca un motiv pentru care nu suport aceasta tara
Da, este adevarat. Si eu locuiesc in sectorul 5. In trei zile am auzit de 13 copii rapiti pentru organe si gasiti morti: 2 in Salaj, 2 la Teius, 2 Piata Rahova, 2 Chirigiu, 1 Mall, 1 Parc la Sebastian, 1 dintr-o scoala (acesta insa a fost adus inapoi dupa 3 zile viu, dar fara un rinichi), 1 Corenetul, 1 de 2 ani la Singureni. E groaznic. Aseara nici nu am putut dormi. Imi este frica pentru copii mei.
Asa este! se fura din ce in ce mai multi! Oare de ce nu ne pune nimeni in tema?
de ce nu se publica nimic?>? oare daca tin toata povestea asta secreta, or sa reuseasca sa prinda "hotii"?/ NEVER! Baliverne! Daca sunteti atenti veti vedea din ce in ce mai multa politie pe langa parcurile de cartier! Numai eu stiu de aproape 10 copii rapiti!
Salut! cred ca o fi adevarat in legatura cu furatu, pentru ca aseara pe strada nada florilor din bucuresti am auzit ca sa mai furat un copil! am mai auzit in alt cartier tot din buc. ca sa mai furat o fetita chiar din bratele mamei! mi-e frica sa imi mai las sotia singura cu copii afara! am ajuns sa ne fie frica sa mai iesim din casa din cauza unor oameni bolnavi mintal pentru bani! cum poti sa ii iei copilul cu asa usurinta sa si-l omori, nu ai inima.nu ai suflet?(m-am adresat criminalilor oamenilor fara suflet)ar trebui sa stie cat mai multa lume ca sa isi poata proteja familia!
Eu una cred ca este posibil asa ceva
nu imi pot imagina suferinta si durerea acelor familii
Da vezi ca sunt adevarate asa zisele''zvonuri'' adica la mine aici in cartier s-au rapit pana acum 15 copiii, si un copil a fost rapid din fata mamei sale nu stiu cum este prin alte cartiere dar aici la mine in colentina umbla o asa zisa masina de salvare dar care nu arata de loc ca o salvare, poza o gasiti pe pregatit.com si aceasta salvare da peste copii ii raneste iar dupa ii baga in masina ii transeaza si le umple corpurile ca flori, se puna 15 mil in mana si pe piept un biletel de iertare.deci nu inteleg km sa ai sufletul asta km sa omori un copil nu mai atunci cand te uiti la el ti se face mila. oameni astia nu au suflet ar trebui sa moaara si ei exact km au murit si copii astia. sincer mie acum imi e frica sa ies din casa de teama sa nu fiu si eu rapita ca din cate am auzit fura doar ocpii dati pana in 16 ani si eu am 16 si imi este firca.pnm deci nu o sa ii inteleg nikiodatha pe oamenii astia
Daca sunt adevarate aceste zvonuri si lumea chiar a vazut aceste ambulante,chiar n a fost nimeni capabil sa le urmareasca sau sa faca ceva? si cum se face ca peste tot este poltie,dar acestia pot sa-si faca treaba-linistiti fara sa ii vada nimeni? din cate am citit mai jos,copiii dispar din aceeasi zona; acolo ar trebuie sa fie mai multa politie,dar la ce sistem avem in tara asta, lumea poate muri intr-o veselie, daca adultii care ne conduc nu sunt afectati.referitor la faptul ca nu se face publica chestia asta ca sa nu sperie infractorii, dp cum observam, deja toata lumea stie despre asta.deci,pentru cei care n au aflat si sunt expusi ar fi bine sa se faca public. orqm e de rahat romanica noastra.asta ne mai trebuia
Doamne! ce suflet sa aiba ...astia nu se pot numi oameni! iar politia in Romania nu are nici o treaba! da eu stau in sect.5 am auzit de foate multe cazuri! am un baietel sincer ies cu frica afara. oameni buni ce sa facem? tinem copii inchisi in case sau iesim afara dar dam peste asemenea animale?
Sincer si eu sunt din bucuresti, sector 3 dar nu s-a auzit nimic de vreo rapire...
Waaiii :S. Eu stau in Colentina, un copil a fost furat din fata de la Mic.Ro,sincer mie mi-e frica sa mai ies si pana la inghetata.
Baai si eu stau in sectorul 3. si pana mea. am auzit de la mama unei prietene. cum ca colega ei era afara cu fetita de 4 ani. prin ferentari sau rahova numai stiu sigur. si ca a oprit o duba langa ea care i a tras copilul. si iti dai seama ca femeia nu s-a lasat asa usor. a tipat, a urlat si asa mai departe. dar tot au reusit sa o ia pe aia mica. si i au scos organele din ea. si dupa a lasat o la poarta cu un bilet in burta si 30 de milioane pentru inmormantare. Deci eu nu pot sa cred ca exista asa ceva in Romania zilelor noastre!
Salut...da,este adevarat ceea ce spune balonasdulcee.Eu locuiesc in sectorul 2 din capitala, in colentina si chiar ieri, in parc la plumbuita au gasit un baietel mort, intins pe banca si cu organele scoase.AU fost si cei de la criminalistica acolo si au spus ca nu vor sa faca nimic public pentru ca ar putea sa le ingreuneze lor ancheta.Stiu sigur ca si din parcul cismigiu au furat 2 copii, din parcul motodrom(tot din sectorul 2)mama copilului s-a intors o secunda sa ia ceva din geanta iar copilul a disparut, iar de copilul cu trandafirii la ochi am auzit si eu.Din pacate este adevarat totul, trebuie sa fim foarte atenti.La noi in parcul de cartier au venit 2 barbati si faceau poze la copii in parc, iar cand au sesizat parintii si au inceput sa tipe si sa se duca spre ei, au fugit.Nu stiu daca este doar o coincidenta stiu doar ca trebuie sa fim foarte foarte atenti pentru ca toate zvonurile sunt adevarate.SA AVEM GRIJA PARINTI!
@Jelli, organele se fura pentru a salva anumite vieti "importante", din perspectiva lor. Observam ca organele sunt valabile cand individul este inca in viata, si trebuie sa fie inca active atunci cand sunt introduse in celalalt corp.
De ce atat politia, cat si presa, nu se implica? Simplu: e"politica" treaba. Probabil ca sunt si influente externe, de ce nu? Din cate am citit aici, s-au furat copii pentru organe doar in tari care au conditii deplorabile sau un numar mare al populatiei. Deci, aceste organe sunt necesare pentru diversi copii ai conducatorilor. Intrebarile apar intr-un mod succesiv: de ce sufera tocmai copii lor de boli grave? Simplu: din actiunile parintilor. Faptele lor crude, se imprima in ADN-ul copiilor, ceea ce a fost demonstrat stiintific.
Ar fi mult mai multe de deslusit, dar chiar daca le-am sti pe toate, tot n-am rezolva nimic. Pot sa fie doar niste simple teorii ale conspiratiilor, niste zvonuri stupide. Totusi...
Credeti-ma ca este foarte adevarat. a aparut si prima stire cautati pe google "prima poza cu ambulanta" si veti vedea
Cine tot de "amuzant" la toata lumea frate? mie nu mi se pare nimic nostim in legatura cu problema asta
.
Da am auzit si e adevarat chiar daca politia vrea sa ascunda asta (ca si cum ar putea sa faca asta
Dar nu pe toti ii omoara...pe cei mai multi ii aduc inapoi de unde i-au luat dar cu niste cicatrici pe corp pentru ca le-au "imprumutat" cateva organe Oameni fara suflet, dependenti de bani
ARME ALBE, daca ei nu fac nimic, ar trebui sa ma simt bine ca stau in colentina
Nu e adevarat nimic.Glume proaste. uite ce agitatie produce o gluma proasta pe internet.TOTI SPUN "AM AUZIT CA.", "Mi-a zis cineva ca." Stati linistiti.treaba cu politia ascunde. nu e adevarata.pentru ca trebuie sa instiintezi oamenii.pentru ca panica deja s.a produs.este o gluma proasta! toti auziti in stanga si in dreapta.si spune-ti "Ba da.e adevarat.mi-a zis un prieten/a" terminat cu prostiile astea. daca era ceva adevarat va dati seama ce razii erau.toate masinile, dubele erau blocate, urmarite.v-ati uitat prea mult la filme.
@UnuSimplu cum vi tu cu tupeuu asta si ne spui noua ca sunt aberatii cand oamenii spun ca au vazut echipe de criminalisti si tot felul de persoane ciudate care fac poze in parc si chestii! Toate fazele sunt adevarate.mai intereseaza'te si o sa ajungi la vorba mea
De cand s-au tot furat copii umbla politia mereu mai ales pe langa parcuri, n-ati observat si voi asta?