| BalonaşDulcee a întrebat:

Buay voi ati auzit ca se fura copii pentru organe? Frate pe net nu gasesc nimic despre asta?! Dar la mine in cartier astazi s-au furat 2 copii. Ieri s-au durat 4 dupa strd de la ei si i-au gasit in ghena de la scoala taiati in bucati. Unu in ochi avea 2 trandafiri in gura avea 15 milioane iar in mana avea un biletel de iertare. Dupa tot ieri a fost gasit inca unu in parc taiat fara organe tot asa cu bani si biletel de iertare. Vreau sa stiu si eu e adevarat, adica adevarat e ca altfel nu era asa multa politie ieri in parc si la scoala. da' totusi nu apare nici un subiect d'asta la stiri si/sau pe net?waiting

Răspuns Câştigător
| Ivonaaa a răspuns:

Daca politia considera ca acest caz nu trebuie facut public de catre mass-media, atunci el ramane "ascuns" pana la finalizare. Pentru a va explica mai pe indelete, implicarea presei intr-un asemenea caz nu numai ca ar aduce dificultati la gasirea infractorului, ci si ar induce frica in populatie. Eu asa cred ca se explica faptul ca nu sau facut publice. Acum nu stiu, fiecare cu parerea lui...

42 răspunsuri:
| MoroClau a răspuns:

Toti astia care tot comentati aiurea ascultati ce am spus da ti search pe google "ambulanta fotografiata" sau ceva similar veti gasi un site pregatit si vedeti acolo mai multe detalii. Sa nu ziceti ca sunt nebuni unii happy. cititi acolo ce discuta oamenii si apoi comentati aici

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am văzut pe la crângași poliția azi, dar în rest în cartierul meu nu prea.

| alexandra_9727 a răspuns:

Frate asta e cutremurator.imi amintesc si eu cand eram mica a fost o chestie asemanatoare. si scuzati`ma voi astia care lasati totul pe umerii politiei... a fost vreodata vre`un caz sa nu fie rezolvat? vi se pare voua ca traim ca in alte tari cand un infractor sta liber si 10, 20 de ani? nu fratilor, politia chiar trebuie sa stea kill acum si stiti dc? pentru ca au un salariu de mizerie de aia, pentru ca sunt subofiteri d epolitie care stau in coma de 2 ani d zile, pentru ce pentru un salariu de 8 mil i-a dat unu in cap, asa ca dk tot va revoltati.revoltati`va si sa le de-a oamneilor acestia salarile inapoi.nu sa faca burtoiu mare basescuwinking e usor sa lasam treaba numai pe politie e ff simplu.

| TheQuestion a răspuns:

Sunt niste zvonuri false care doar sperie lumea, mai exact parintii.

| MoroClau a răspuns:

Deja au inceput oamenii sa vorbeasca http://www.youtube.com/watch?v=UpRM4Cih6t0

| Maria_2274 a răspuns:

Da am auzit si eustraight face...3 copii au fost gasiti intr-un cimitir si luate toate organele, aveau un bilet si 25 de milioane bani pentru inmormantare. Iar acum recent am mai auzit si de aceea "ambulanta" cu geamuri fumurii iar numarul era de Bucuresti:-s.

| toxik a răspuns:

Da,este adevarat. in Craiova (breasta) s`au furat 3 copii tot pentru organe, au fost gaisit intr-o padure cu 17 milin buzunare si un bilet in care scria ca acei bani sunt pentru inmormantare. am auzit ca vor veni peste tot, in fiecare cartier, sat etc.

| DuTzMa a răspuns:

La mine este o masina neagra cu geamurile fumuri care umbla seara pe fiecare casa. de cand a aparut masina asta nimeni nu a mai iesit di casa. si nu cumult de unde stau eu sa gasit un copil cu un bilet in el si cu 27 de milioane... pare rau pentru cei care au dat de belea si sper sa nu patim si noi la fel

| PerfectAngel a răspuns:

Are dreptate! Balonas esti din Craiova nu? ( Imi apare la ce au facut prietenii mei dp Facebook pe TPU.)
Acest incident a ajuns deia prea departe si deja numai este un caz banal. De exemplu s-a gasit la Real intr-un tomberon un cap de fetita straight facestraight facestraight face Vi se pare ceva banal?
Breasta este plin de politisti, Sunt cate 11 masini pe o strada. Si totusi ei tot reusesc sa fure copiii nu? Ciudat.
Oricum este si un doctor ff bun implicat in asta, pentru ca stie cum sa le taie organele si toate cele! Nu oricine poate sa le taie. Daca le taie gresit se strica si numai sunt bune de nimic. La mine in cartier nu s-a intamplat niciun caz #:-s inca. Dar mie sincer imi este frica sa ies din casa!happy
Acesti oameni ar trebui omorati, fara pic de mila! Cum sa tai ma copiii in asa hal si sa le iei organele sa le vinzi in strainatate? Si sa mai faci si pe ironicu sa lasi bilet de iertare. Oare poate fam. copilului sa te ierte? TERIBIL.

| Robi1221 a răspuns:

Cei care spun ca nu ea adevarat ei sunt chiar ieri cand veneam dintr-o comuna mai departata la cand eram la 2 case de amea a trecut o duba alba si m-a intrebat cum ma cheama si cati ani am si am mers pe trotuar in continuare si a zis: Daca nuvrei sa imi spui vino mai aproape sa ti dau un corn si a zis mai tare si a iesit tata cu un cutit vecinu cu un bat gros ca o bata de bassebol si el a plecat imediat apropo sunt din buzau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De unde esti tu? Ca si la mine este chestia asta. Tot in cartier.

| raulXXX a răspuns:

Buna eu stau pe langa targu mures luni la Balauseri jud mures sau furat doi gemeni cand veneau de la gradiniti si in fiecare seara vedeam politia ca opreste masini si as, nu stiam dc pana am aflat, azi imi zice si mama ca a vazut la stiri ca la Medias au fost gasiti 2 copii morti sub un pod, fara inima, ficat, plamanii...eu cred ca e adevarat cu astia cu organe, si eu am cautat pe net si nu am gasit nimicthinking nu stiu de ce