| BalonaşDulcee a întrebat:

Buay voi ati auzit ca se fura copii pentru organe? Frate pe net nu gasesc nimic despre asta?! Dar la mine in cartier astazi s-au furat 2 copii. Ieri s-au durat 4 dupa strd de la ei si i-au gasit in ghena de la scoala taiati in bucati. Unu in ochi avea 2 trandafiri in gura avea 15 milioane iar in mana avea un biletel de iertare. Dupa tot ieri a fost gasit inca unu in parc taiat fara organe tot asa cu bani si biletel de iertare. Vreau sa stiu si eu e adevarat, adica adevarat e ca altfel nu era asa multa politie ieri in parc si la scoala. da' totusi nu apare nici un subiect d'asta la stiri si/sau pe net?waiting

Răspuns Câştigător
| Ivonaaa a răspuns:

Daca politia considera ca acest caz nu trebuie facut public de catre mass-media, atunci el ramane "ascuns" pana la finalizare. Pentru a va explica mai pe indelete, implicarea presei intr-un asemenea caz nu numai ca ar aduce dificultati la gasirea infractorului, ci si ar induce frica in populatie. Eu asa cred ca se explica faptul ca nu sau facut publice. Acum nu stiu, fiecare cu parerea lui...

43 răspunsuri:
| TheAditzuu a răspuns:

Stai cumva in colentina sau prim preajma?

| TheAditzuu a răspuns:

ARME ALBE, daca ei nu fac nimic, ar trebui sa ma simt bine ca stau in colentina rolling on the floor

| iliefrancysca a răspuns:

Eu una cred ca este posibil asa ceva
nu imi pot imagina suferinta si durerea acelor familii

| dorisica1994 a răspuns:

Daca sunt adevarate aceste zvonuri si lumea chiar a vazut aceste ambulante,chiar n a fost nimeni capabil sa le urmareasca sau sa faca ceva? si cum se face ca peste tot este poltie,dar acestia pot sa-si faca treaba-linistiti fara sa ii vada nimeni? din cate am citit mai jos,copiii dispar din aceeasi zona; acolo ar trebuie sa fie mai multa politie,dar la ce sistem avem in tara asta, lumea poate muri intr-o veselie, daca adultii care ne conduc nu sunt afectati.referitor la faptul ca nu se face publica chestia asta ca sa nu sperie infractorii, dp cum observam, deja toata lumea stie despre asta.deci,pentru cei care n au aflat si sunt expusi ar fi bine sa se faca public. orqm e de rahat romanica noastra.asta ne mai trebuia

| alexandra_9727 a răspuns:

Frate asta e cutremurator.imi amintesc si eu cand eram mica a fost o chestie asemanatoare. si scuzati`ma voi astia care lasati totul pe umerii politiei... a fost vreodata vre`un caz sa nu fie rezolvat? vi se pare voua ca traim ca in alte tari cand un infractor sta liber si 10, 20 de ani? nu fratilor, politia chiar trebuie sa stea kill acum si stiti dc? pentru ca au un salariu de mizerie de aia, pentru ca sunt subofiteri d epolitie care stau in coma de 2 ani d zile, pentru ce pentru un salariu de 8 mil i-a dat unu in cap, asa ca dk tot va revoltati.revoltati`va si sa le de-a oamneilor acestia salarile inapoi.nu sa faca burtoiu mare basescuwinking e usor sa lasam treaba numai pe politie e ff simplu.

| adynutzadoolce a răspuns:

Da vezi ca sunt adevarate asa zisele''zvonuri'' adica la mine aici in cartier s-au rapit pana acum 15 copiii, si un copil a fost rapid din fata mamei sale nu stiu cum este prin alte cartiere dar aici la mine in colentina umbla o asa zisa masina de salvare dar care nu arata de loc ca o salvare, poza o gasiti pe pregatit.com si aceasta salvare da peste copii ii raneste iar dupa ii baga in masina ii transeaza si le umple corpurile ca flori, se puna 15 mil in mana si pe piept un biletel de iertare.deci nu inteleg km sa ai sufletul asta km sa omori un copil nu mai atunci cand te uiti la el ti se face mila. oameni astia nu au suflet ar trebui sa moaara si ei exact km au murit si copii astia. sincer mie acum imi e frica sa ies din casa de teama sa nu fiu si eu rapita ca din cate am auzit fura doar ocpii dati pana in 16 ani si eu am 16 si imi este firca.pnm deci nu o sa ii inteleg nikiodatha pe oamenii astia

| alex_9002 a răspuns:

Doamne! ce suflet sa aiba ...astia nu se pot numi oameni! iar politia in Romania nu are nici o treaba! da eu stau in sect.5 am auzit de foate multe cazuri! am un baietel sincer ies cu frica afara. oameni buni ce sa facem? tinem copii inchisi in case sau iesim afara dar dam peste asemenea animale?

| NicolePissy a răspuns:

Baai si eu stau in sectorul 3. si pana mea. am auzit de la mama unei prietene. cum ca colega ei era afara cu fetita de 4 ani. prin ferentari sau rahova numai stiu sigur. si ca a oprit o duba langa ea care i a tras copilul. si iti dai seama ca femeia nu s-a lasat asa usor. a tipat, a urlat si asa mai departe. dar tot au reusit sa o ia pe aia mica. si i au scos organele din ea. si dupa a lasat o la poarta cu un bilet in burta si 30 de milioane pentru inmormantare. Deci eu nu pot sa cred ca exista asa ceva in Romania zilelor noastre!

| ramona_4253 a răspuns:

Da, este adevarat. Si eu locuiesc in sectorul 5. In trei zile am auzit de 13 copii rapiti pentru organe si gasiti morti: 2 in Salaj, 2 la Teius, 2 Piata Rahova, 2 Chirigiu, 1 Mall, 1 Parc la Sebastian, 1 dintr-o scoala (acesta insa a fost adus inapoi dupa 3 zile viu, dar fara un rinichi), 1 Corenetul, 1 de 2 ani la Singureni. E groaznic. Aseara nici nu am putut dormi. Imi este frica pentru copii mei.

| mamica_8337 a răspuns:

Asa este! se fura din ce in ce mai multi! Oare de ce nu ne pune nimeni in tema?
de ce nu se publica nimic?>? oare daca tin toata povestea asta secreta, or sa reuseasca sa prinda "hotii"?/ NEVER! Baliverne! Daca sunteti atenti veti vedea din ce in ce mai multa politie pe langa parcurile de cartier! Numai eu stiu de aproape 10 copii rapiti!

| vasile_6926 a răspuns:

Salut! cred ca o fi adevarat in legatura cu furatu, pentru ca aseara pe strada nada florilor din bucuresti am auzit ca sa mai furat un copil! am mai auzit in alt cartier tot din buc. ca sa mai furat o fetita chiar din bratele mamei! mi-e frica sa imi mai las sotia singura cu copii afara! am ajuns sa ne fie frica sa mai iesim din casa din cauza unor oameni bolnavi mintal pentru bani! cum poti sa ii iei copilul cu asa usurinta sa si-l omori, nu ai inima.nu ai suflet?(m-am adresat criminalilor oamenilor fara suflet)ar trebui sa stie cat mai multa lume ca sa isi poata proteja familia!

| Maria_2274 a răspuns:

Da am auzit si eustraight face...3 copii au fost gasiti intr-un cimitir si luate toate organele, aveau un bilet si 25 de milioane bani pentru inmormantare. Iar acum recent am mai auzit si de aceea "ambulanta" cu geamuri fumurii iar numarul era de Bucuresti:-s.

| DuTzMa a răspuns:

La mine este o masina neagra cu geamurile fumuri care umbla seara pe fiecare casa. de cand a aparut masina asta nimeni nu a mai iesit di casa. si nu cumult de unde stau eu sa gasit un copil cu un bilet in el si cu 27 de milioane... pare rau pentru cei care au dat de belea si sper sa nu patim si noi la fel