Orgoliu pentru ce cand un baiat doreste o relatie cu tine? orgoliu de ex. trebuie sa ai atunci cand cineva incearca sa te injoseasca si tu nu trebuie sa ii accepti asta! eu cred ca mai degraba exista mandrie!
Nu exista nu pot cand e vorba de tine, exista doar nu vreau.
daca spui momentan nu atunci nici nu incerca sa il ai pentru ca va pati acelasi lucru.
sa stii ca am cunoscut o persoana foarte orgolioasa si mandra in felul ei si apierdut cei mai buni baieti, iar acum a ajuns la o varsta cand simte ca nimeni nu o mai vrea si crede ca e singura care nu are noroc in viata si in relatii.
Rezultatul este : daca il vrei cu adevarat lasa orgoliul la oparte si foloseste-l doar cand e nevoie apoi sa stii ca o relatie se bazeaza pe daruire si nu pe scopuri sau lupta sau avantaje.
lasa-l sa se convinga cu fata aia apoi incearca sa ii demonstrezi ca te merita, altfel il faci doar sa te faca geloasa si sa cunoasca pe alta
Ce sa astepti, sa se desparta si sa speri ca te place iar? Treci mai departe si nu-ti mai pierde timpul sperand si asteptand ca 2 pers sa se desparta.
1. din fericire exista mai multe sanse nu doar una deci nu ai ratat sansa
2. i-ai demonstrat de atatea ori ca nu il doresti respingandu-l iar acum esti putin geloasa si vrei sa ai ceva ce nu i-ti apartine.
sper sa nu il obtii iar apoi sa te plictisesti de el si sa ii intorci spatele.
3.ai putea sa il ai inapoi doar cand se va desparti de aceea fata, important este ca tu sa nu te bagi intre ei.
Iar dupa ce e din nou singur sa ii spui ca nu ti s-a parut corect din partea ta sa ii intorci spatele de atatea ori si ca ai vrea sa dai o sansa unei relati intre voi.
Dar spers sa nu te rogi acum sa se desparta de ea doar ca sa poti actiona tu, nu uita ca i-ai intors spatele si l-ai ranit, poate fata aceea este acum un pansament pentru sufletul lui!
Sincer nu cred ca l-am ranit. Dar nu as putea eu sa intru pe el si sa ii zic ca imi pare rau pentru fazele alea si ca nu a fost corect ce am facut. nu pot. parca i-as ceda si eu nu sunt genul!
Atunci sufera pentru ceea ce ti-ai daruit!
I-ti cunosc psihologia:
-deci tu ai vrut sa ii arati ca esti o fata greu de cucerit si ai vrut sa il vezi in limba dupa tine ca sa poti fi cu el
Deci este asa sau nu? apoi i-ti mai dau si alte amanunte cum poti proceda!
Da recunosc. asa sunt. Sunt orgolioasa si nu imi calc orgoliu niciodata cu toate ca stiu ca nu e bine si asa as putea sa pierd perosane daar nu stiu nu pot poate in viitor o sa ma schimb. da momentan nu.
Multumesc de sfat sa stii ca mi-ai deschis putin ochii, o sa vad ce o sa fac.
patrizia696 întreabă: