| Sfinnx a întrebat:

Bun.Toti stim ca maine au loc examenele pentru admitere la liceu.
E vorba despre subiecte...care e parerea voastra? Ce credeti ca ne da si ce sanse sunt sa argumentam o Nuvela, un Basm etc?
Adica..am sentimentul ca o sa ne dea basm si am de gand sa ma pregatesc.Am mai auzit o gramada de lucruri cum ca unii spun ca le pica nuvela altii etc.Voi ce credeti? stiti ceva?

8 răspunsuri:
| AixeE a răspuns:

Yo as zice sa inveti tot ce-ti trebuie deoarece poate sa-ti dea nu stiu sa demonstrezi mai multe cum ar fi genul liric sau epic. Trebuie doar sa stii definitia si trasaturile si de la acestea incepi.
Bafta!

| ThatGirl19 a răspuns:

Anul trecut mi-am dat si eu aceste examene si am avut un feeling ca ne va pica basmul, stiam eu ca asta ne va pica. Am invatat ca sparta tot ce se putea despre basm, si cand colo doar basm nu ne-a picat. Am realizat ca mai multi colegi au fost in aceeasi situatie, au avut ei feeling-ul acela ca le va da nuvela, sau poezie sau mai stiu eu ce. Mi-am dat seama ca in interiorul meu basmul era cel mai usor, si il stiam foarte bine si din dorinta de a face sa imi pice basm, am uitat ca nu eu aleg. Te sfatuiesc sa nu te lasi convins de nicio parere, nici macar de parerea ta personala, avand in vedere stresul pe care l-ai acumulat de-a lungul anului. Incearca sa treci prin revista toate genurile, astfel incat sa fii pregatit indiferent de subiect. Bafta :*!

| Sfinnx explică (pentru ThatGirl19):

Ah deci nu stiu ce sa fac. spre dimineata era totu ok, eram increzatoare ca stiu ca nu stiu ce si...acum sunt atat de stresata ca nu imi vad capukl! I don't want to see m-a loit asa dintr-o data.Am atat de mult de invatat...pastel,fabula din astea noi nu am lucrat si din cate am citit e posibil sa pice liric ca cica nu s-a mai dat demult.

| 愛日本 a răspuns:

O sa-ti pregatesti doar basmul? Dupa aceea o sa regreti daca nu cade el, aici nu e pe ghicite. Nu ai de unde sa stii ce va pica, nimeni nu are.
Lasa sentimentele, si eu am sentimentul ca ne va da gen liric dar imi invat din toate pentru ca nu am de unde sti!

| VerdeCaPortocala a răspuns:

Nu cred ca va da basmul. Cred ca va da gen licric, sau pe acolo.

| SuperMagicSmile a răspuns:

E greu cu "vibe-urile" astea laughing Eu una parca simt ca ne da fabula laughing

| Sfinnx explică (pentru SuperMagicSmile):

Si eu asa cred.

| ThatGirl19 a răspuns (pentru Sfinnx):

Va fi bine :* bafta!