Serios? "Help my"? Tu mai intai mergi al scoala si invata engleza.
Corect ar fi fost help me, adica ajutati-ma. Spui help my doar in cazul in care este ceva dupa, adica help my dog, help my mother. Ajuta-mi cainele, ajuta-mi mama.
Da ar fi frumos sa merg la scoala si sa fac engleza :* Asta in cazul in care profesoara de engleza sa fie specificata in engleza nu in geogradie, istorie,, romana, franceza intelegi ce zic :* Daca am avea si profesoara de engleza sincer as invata :*
"competitiva"?
M-am uitat si eu pe acolo, n-am ascultat. Totusi, frumos mod de a pacali lumea si de a te promova si tu.
NU DATI LIKE. b-)
Sa planga.
Competitív adj. m., pl. competitívi; f. competitívă, pl. competitíve
COMPETITÍV, -Ă, competitivi, -e, adj. 1. Susceptibil de a suporta concurența. 2. În care concurența este posibilă, unde se poate concura. –
:* M-ai facut sa bocesc Nu esti obligat scumpo/scumpule :* sa ma ajuti :3
Oricum pariu l-am pierdut :3 uraaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
N-ai inteles nimic. Am zis "competitiva?" deoarece, nu stiu, dar am impresia ca esti baiat si te dai drept fata. Mai bine nu mai tastai.
Da :3 in data in care am pus intrebarea mi-am facut transplant mi-am pus testicule si am venit aici sa tastez :3 intelegi ce zic?
Persoanei careia ii faci reclama e baiat. Presupun ca tu esti si te dai drept altcineva cu pariu'. Vrei si tu ceva publicitate gratuita, nu? Du-te. Vezi sa nu rupi tastatura. Te-am scuipat. :*
Sau daca te-ar duce putin golul ala din cap ai putea realiza cam din ce am spus mai sus sunt prietena lui. Nu te obliga nimeni descentratule sa imi dai tu o mana de ajutor + ma scuipi pe mine? Scuipa pe cine te-a facut pedepsesteo ca a facut ceva care doar respira aerul :3
Gata, draguta, calmeaza-te.
Ok :3
anonim_4396 întreabă: